[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

431 回覆
1 Like 2 Dislike
[Shams]Indiana is nearing a deal to trade Buddy Hield to the 76ers, sources tell @The Athletic @Stadium.

冇MB買射手黎托柒咩買個控波好過啦 on9
好似幾賺喎
morris + furk + 3個二輪
應該賭佢好得切,而且有鳥權,夏天可以照續
Danuel House and a 2024 second-round pick via the Knicks to the Pistons,
好似話buyout追Lowry
賺條鐵咩3個2nd rd 呢個價買brogdon 啦
姐係Brogdon 可能要first round 我地唔想俾
BTW Morris 加埋Kormaz 換到Hield 唔錯啦
我地都無咩射手 隊波貧攻得好犀利
咁樣送走springer 係咩玩法?就係為左個second round pick?
係囉 唔係培養緊咩

無左pb22無左springer.
得個payme
我知佢進攻唔進步好難放係playoff用,但話哂係外線大鎖,份新人約都只係幾m
我當我哋係buyout 簽到有用球員,本身有2個吉位,需要去到第三個?
OUT:
Marcus Morris, Furkan Korkmaz (溜馬)
House (活塞)
Springer (青)
Beverley (鹿)
二輪*3

IN:
Buddy Hield
Cam Payne
二輪*3

好似係咁多
屌 清咁多格仔唔係真係以為好多buyout想嚟下話
最後lowry順利加盟都偷笑啦 咩DVD Hayes Joe Harris去LA都唔會黎啦on9 Morey
難得放左thybulle選得返件可以鎖死咖哩嘅 唔養 放埋 仲放俾賽狗
已經睇得到playoff賽狗 holiday同springer輪流守死maxey

仆街㷫撚過火屎
清空間追Lowry
如果有lowry嘅話,我會覺得交易完之後陣容係有提升嘅
spinger 應該拎唔到咩上場
佢除咗防守積極之外,真係冇其他技能
如果thybulle都打得咁霉,咁我真係唔相信Spinger可以練得起,至少喺七六人一定練唔起
所以剩返一年合同換到一個次輪,我覺得其實算可以接受
thybulle果時仲係跟文件河
文件河教波 打邊個都死

其實nurse中意用高大鋒線
可惜thybulle等唔到就比人trade走左
我認同
但本身已經有2個位,洗咩要到3個位
問題係佢得21歲,新人約又未完,就算家下skillset 未入到playoff rotation都唔洗急放
大哥Thybulle係大四生入nba,仲要選前選後三分都無進步

Springer家下先21,仲要nurse先教左半年
Thybulle既高度同對抗性係2或3號,頂唔到4號唔算高側翼
下年完約 ? 可能要清Cap Space
今日已經話可能要搵PG ?
原來係我地下年用到5 First Round

下半季就睇睇Buddy D 浪射三分
係唔明Payne 要黎做咩 如果真係有Lowry

睇睇下會唔會簽埋Thad Young 頂下禁區
下年完約,都講緊有1年半既時間,佢頂多佔5m,想係夏天簽星都未必關呢5m cap space事

Payne兩睇啦,始終Lowry未必黎,而且Lowry得分力未必夠

心水buyout
Lowry(DVD可能返小牛) Gallinari(賭佢健康,當當年sofa咁用) 鼓佬
鼓佬公牛唔Trade 就應該唔會Buyout

Lowry 我都想要 DVD 上年PO 打我地廢到
Gallinari 可能去LA掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞