[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

493 回覆
1 Like 2 Dislike
太貴,打個替補太奢侈
8m 打到咁 同埋裁左可以簽翻 Reed 張contract 係ainge 開如果First round 出局 就無保障
原來Trade 埋16 可以有64.9m 簽人
Batum Oubre有冇可能留低
batum 難啲
oubre我估會
Oubre應該兩年2500-3000留低
又係劇本
6 場都係籃板差 比人狂執 second chance
唉 真心嬲
Batum 應該翻LA or 退休
Oubre 就睇下10m 上下 參考PJ Tucker 合約

但係重點都係 今年Free agent Morey 想大動作簽DDR PG Siakam 定係 搵D role player Eg Bruce brown Gary trent Jr KCP OG
鋒線運動能力太差了
睇下 Reed 點決定
Waive 就 waive 硬架啦 但佢今個 series 完全係廢 頂 embiid 一分鐘都頂唔到
無啦 佢都應該走 對面Hartenstein 都係Free agent
Harris 唔使講 好行唔送 尤其今場 0 貢獻 絕對戰犯
Kelly 都比人搶左幾球 offensive board
人地又執到 second chance 甚至 third chance

Brunson 今個 series 打得好好 佩服佢
Vincenzo 同 Hart 都打得好好

我地輸真係自己問題黎
浸左幾年都仲係好 raw
今個 series 展現哂出黎 唔會留啦 除非好平

Harris 我真係 dllm
對唔對住老闆同球迷

只希望 Morey 唔好好似 Elton brand 個 d 垃圾亂咁黎
Morey 又唔擔心 上年得罪登都要今年ge cap space 就代表隊波已經有Plan Springer 養三年話唔要就唔要
一個 bryan colangelo
一個 elton brand
搞到成隊波都一鑊粥 尤其係 Elton Brand

睇下 Morey 同佢條 team 點執屎
係 真心比hart 打服
其實今場好好睇 追返20分
之後又磨 鬥到最後一分鐘
今年真係考佢本事
基本上成隊啲約清晒 由你reset
batum harris 走之後
未計counil
希望4號位搵到靚野
撞正今年Fa弱,4號/高側翼一向難求
今年FA 已經算好了 同埋無咩隊落黎爭
Miles Bridges?
計各方面,的確佢最好
Batum, oubre 同 Lowry可以留低
Harris reed 請快啲走
Buddy可以留
希望fa 有人黎
艇出局了 PG
覺得佢好似一般 唔知Morey會點決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞