[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

431 回覆
1 Like 2 Dislike
所以我最大既「疑問」係明明無信心係buyout 簽到三個有用既球員,咁點解要咁樣處理springer?
仲要呢幾場表現幾好,交易走pat後,外圍防守最好已經係佢,家下得melton oubre算POA,點搞?
Hield 防守有驚喜,比我想象中好
其實佢同Kelly個line up 幾似Seth 同Danny green
都唔要求防守好好
但佢地攞到波實自己去埋少左傳導球
中鋒冇人就五小進攻完全唔守
maxey payme Kelly buddy Harris 係咩玩法
今日Concil 4 幾好wor
亦都證明左無MB 根本系同巫師同Level
Kyle Lowry has agreed to a $2.8M deal with the 76ers after a contract buyout with the Hornets, per @wojespn
Let’s go
回哂塘啦
夠用啦,幫手組織下,Maxey可以打多d無球
Hield 打得好,除左3分lay-up都有料到
Reed 最後一block估唔到贏到騎士
開心仔
MB傷左之後個post靜到

BTW睇完今場打塞
除左tobias sucks之外,見到全隊塞都守唔住maxey
叫做有一絲絲安慰
同埋今年trade/buyout入嘅人有seth/redick級數射手
TJM以來最好ge後備控球
payne呢種可射可傳ge guard
計埋下年未必回歸ge kelly batum

如果MB冇夾過呢個陣就要散band 咁真係好可惜
入到playoff 唔講東決 至少打入二輪唔係問題
系好可惜 但係作為球迷都唔想MB 強行上場
之前D 傷病史太恐怖了
cowboy oubre真係好撚型
我係囝都睇到濕晒
今年一堆傷兵
但其實全員健康個陣容都幾強,尤其係後衛
的確
希望季後賽有突破
Maxey Lowry都傷埋,入季後賽都有暗湧
Melton roco都好耐冇打
Melton係傷勢反覆
Roco係大傷,Reddit人都話無預佢今季再上到場
無睇,但Dowtin入左10分。。。
應該都係啦 Maxey 就腦震盪 Lowry BaTum 就老
Harris 唔知咩事 MB 要等到三月尾
Melton 個背傷就又係未搞掂 但係又就黎完約
Melton個尷尬位係D有但作為POA上籃太廢,3分有但又唔穩定,佢同Maxey又老友,我估續掛
第四節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞