[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

493 回覆
1 Like 2 Dislike
pg 今年算係咁啦
唔好忘記仲有 Brett Brown 代理GM
傳話 Morey 會 trade JB
認真咩 今季都多傷 年紀大
都好難 我地都無咩籌碼 得D picks 但係熱火trade 走過核心連一個球員都無 齋要picks?

要trade都係3-4隊搞過大Trade

例如 Buddy hield Sign and trade 一個球員 之後將果個球員同3張First round 送去熱火

我地拿JB

但係太複雜同埋JB 今年大傷 又35歲了 雖然PG 都係
jb pg mb maxey 呢個陣容都幾癲
如果jb pg 後生一兩年嘅話
其實搵d當打少少既好d,老野又要人cover防守
JB PG 2選一 我見到有D rumor 係話Ingram
感覺揾啲當打少少嘅role player好過 隔硬做多粒星我怕Maxey要適應好耐
都Ok 但係今年FA 算係唔錯ge role players 唔多
Monk Caleb Martin Hartensterin KCP
tjm 打得好好
放走晒d子弟兵
然後揾足五年backup PG C
開始諗大飛會唔會肯收左Harris 當人肉TE
費事PG 就咁走渣都冇?
Rumor 整理
Plan A Market 上面用Cap space 頂薪簽PG
Plan B trade for BI
Plan C 最多人講JB Back

First Round 除非有球員跌落黎 大機會trade 走
3個方案。。。。都唔多好
唔係OG 同牙占傳緊都有rumor咩
OG 同Siakam Knicks 同Pacers 用左半年應該唔放
LBJ FF 下好啦
Market 上可以改變球隊就係果D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞