[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

431 回覆
1 Like 2 Dislike
又要傷住打季後賽?
At least 1個月 同埋如果做手術就今季收皮
咁今年我地做賣家換picks 了
下季啦
唯一好消息
maxey入到all star
好想買佢件衫
但,又一年,可能照換好球員衝冠?
無Embiid都衝到冠
養好傷打PO啦
做手術就賽季報銷,唔會有PO 打
好似唔一定?
其實做完大手術 即刻返黎打強度咁高ge Playoff 咪仲大件事

建議學下無dame 個一年ge 拓荒 Tank 住等
Trade Dealine 就Trade 走D 到期約換下picks 或者後生仔
係,可能你講呢個係比較理性既做法
唉,又一年
咁傷L左都無咩辦法 樂觀睇下Maxey ge 進步
Springer 有無多D 機會 Reed D 三分

加埋留意下今年Draft LOL 有無咩好ge 3D 側翼揀黎養下

都唔知而家Trade Dealine Harris Melton Batum 會唔會留
最慘係我哋陣中講得上有得練既只有springer Reed smith,其他都係老將同到左上限既中生代

下年draft超細年,執到個role player 算偷笑
咁對上果個所謂ge 小年 2020年 我地搵到Maxey Reed 同Joe

同埋我地又唔係要球星 就係要個好用ge Role player 咪當後生版Batum Roco
一半半 ,Maxey係因為疫情所以無時間俾佢排名上番去,Roco Batum兩個都唔只係role player呀,生涯最好係做到正選,Batum直頭俾人叫法國Jordan,當然家下可以選擇既路唔多,但的確唔太樂觀

希望smith council 打得起啦,undrafted算幾好
反而最近唔太睇好springer
有如果trade 到啲好pick都唔太介意
唔睇好既原因基本上同當時Thybulle一樣,就係射波太差,我唔求太多,我當佢控波無得救,有少少三分就做到POA/3D既定位,不過家下後場無人組織到,就顯得佢更貧攻

Btw 認為smith可以係手感更強、彈跳更好既shake,希望佢做到搶分型第6人
我幾驚Smith 變左做純得分手 呢種得分手,年年選秀都有好多
多唔多無咩所謂,重點係如果我哋用2 way就揀到又培養到個好用既後備搶分手已經好好
我哋本身雙核外就係唔夠攻擊力
屌你綠軍又補強…
76幾時出手呀trade 個Brogdon 最好要埋呀grant 啦
MB 傷左不覺得有咩大Trade 了
而家Rumor 係話搵Drummond 頂下
Springer 今日正選
Brogdon DDR 都有Rumor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞