[第二季倒數區] 我內心的糟糕念頭 (5)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
CHING係武士道做?
帶你上武道館有咩咁巴閉 而家有少少人氣都開到SOLO武道館
LIVE唱得差果D 根本唱歌唔係練下就好聽 林鼓子幼稚園已經上緊舞台劇訓練 長谷川育一出道D片唱歌已經好似而家咁 唔係練下就練到

事實根本上果本場刊就唔係MYGO場刊 係LISANI黎
屌你動畫雜誌講下自己做聲優嘅祈願都有錯

根本上mygo大陸狗諗得自己太巴閉+玻璃心姐
怨婦真心唔好睇動畫
繼鬥顏值之外仲要鬥氣鬥歌喉
大佬唔好咁痴線啦
IM@S成個業界都齊唔通個個都要做gym
聲優唔係專職配音唔通同你過人世
K-ON live扮彈業餘演出大把人收貨
欲加之罪

粉轉黑
攞長谷川出嚟講唔係要講唱功差距有幾大,係想講態度分別,本身佢幫BTR配完音就冇佢嘅事,冇expect會有live,呢個根本唔係佢嘅分內之事,難聽啲講hea鳩佢都唔會有人屌,但係佢都好好地去對待呢個live,相反羊係MyGO主唱,由2021年接到個角色就預咗要出live,live係佢工作嘅分內之事,但係3年佢都冇練好啲氣出嚟,咁嘅態度你覺得冇問題?

個訪談係為咗個武道館live做嘅,佢係以MyGO主唱嘅身份回答,咁嘅回答真係冇問題咩?都想睇幾時佢可以自己solo上武道館一巴煎落我塊面度唔洗癡MyGO個名

再講個訪談都係導火線,冇之前啲事鬼會燒得起,日積月累咪一點就著,都係咁講啦你一係喺live有好表現,好似non咁,單嘢不知癡線過羊幾多都有人原諒,你表現麻麻嘅話好似天音台下有好態度都OK,你兩樣都冇點解唔可以俾人屌?
嬲到打返中文
攞im@s出嚟做擋箭牌又真係好笑
釘宮松崗呢啲真大牌係點對im@s架,羊又係點對MyGO架?im@s可以齋配音唔出live,想問下羊可唔可以live唔出現?更加唔好講兩邊出live次數差幾遠

你接咗班尖嘅角色就預咗要做嘅嘢more than配音,你唔願意嘅話點解要接?我相信好多喺seven打工等出頭嘅聲優比羊更需要呢個角色

kon咪一樣都係出發點唔同,人哋一個漫改project點同你樂隊偶像project比,根本夾硬嚟講為駁而駁
唔識睇咪可以無視
一睇就知你歌都冇撚唱歌係度鳩UP啦
屌你MYGO D歌又要CHOK聲又少換氣位
本身羊出道係配音比賽入行 你吹撚到佢練下就可以唱得好好咁 你重撚勁
見到你講長谷川育美乜鳩份內之事就知你一知半解扮了解
人地錄緊動畫中途已經同緊做音樂班人夾緊點樣唱 乜撚野冇expect冇live

不如大方認你地MYGO狗少少野就要生要死

你嬲得落?
lm
OKOK我認我搞錯咗timeline柒咗Sor
不過都係覺得如果羊真係由接到角色開始,有嘗試去解決下個問題都唔會唱到好似12th咁,咪睇下之後有冇進步改善囖,暫時我就真係睇唔到啦

都係嗰句啦都係要個態度姐,你PR做返好少少,見到你有effort,對待角色至少望落去差異唔好太大,唔通真係有心想屌柒你咩?
咁都可以鬧交 一人少句
你儲埋咁多依啲圖
係呢度嘈第二套動畫既野係咩事
唔明點解咁多人護航做錯咪要認,打就要企定,五十步笑百步無意思

本身無跟開前因後果,亦唔熟樓上單野就唔評論

但以新人黎講,羊比我印象唔夠伊駒好,和泉就觀望中
追開嘅po成日都有人po好萬用
有聯動又係同一個主役
好自然會燒埋呢邊
我想屌她
唔算唔關事
好明顯有班友就係覺得對兩套野投入度唔同
嘈黎有乜意思
唔好俾啲激進粉同化埋
咁對手係支那狗
支那狗反應過敏係事實,牙羊冇pr都係擺到明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞