[第二季倒數區] 我內心的糟糕念頭 (5)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
捉手嗰幕市川真係好型
我同身邊嘅朋友,一直都覺得無話一定要男高過女,
更何況而家嘅年代,啲所謂傳統思想觀念,
只會愈嚟愈少人在乎,真係算吧啦。
女高過男有咩問題? 女大過男、女主外男主內都無問題啦!
(如果係都鍾意傳統式男高過女嘅先叫襯,隨便睇其他作品都得,
反而九成都係咁。)

以呢套作品為例,女主角高過男主角就係其中一個特色賣點!
所以我亦絕對唔認為作者會改變呢個設定。
(如果之後咁樣改變,諗去個畫面⋯個氛圍都會唔同咗,
反而仲一定會扣分⋯)

呢套作品真係好好睇,
絕對係我近年最鍾意嘅校園戀愛動畫!

我愛 山田杏奈 !
拍過拖都唔一定知呢啲嘢...
甚至2夫妻都未必知對方諗乜
作者明顯有一顆漢子心...
可唔可以唔好咁現實
其實佢開頭都唔差~
冇乜呢類題材~但又唔會搞到出租女友咁拖到2046
點知後尾越寫越爛...
左邊第一個乜水?
https://youtu.be/Zj45NEUN0zg?si=0qtflTadyGn_jKnQ
將bgm鋼琴聲比喻成心跳聲逐漸加快
想知有無絲打睇呢套嘢
戀愛光譜極端XXX
佢都特別嘅
呢種女主角好少見~
而且現實中的確有啲女比人屌到鬆緊住想泊碼頭...
都唔一定係想利用男主角~冇愛之類
但如果冇乜經歷其實難寫
同埋根本內容唔夠
佢完咗頭1本已經開始玩老套誤會同埋第三者...
真係所謂瘦田沒人耕...耕開有人爭...
男主明明只係毒JJ...
我覺得後面關家同學那對重有睇頭
又帶過...
其實而家都會為零食...
只係
由零食>>>市川
到零食=市川
到到市川>零食
而家市川>>>零食
零食: M I A 粥 2 U?
田村已經好習慣配姐姐角色
呢套 好似都係女作家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞