[第二季倒數區] 我內心的糟糕念頭 (5)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
巨人登場,被恐懼支配嘅「山田」
有冇西瓜咁重
田村把聲好抵死
其實好多少女都有一顆漢子心
作者真人靚女黎 絕對唔差得過山田
有拖拍係正常
不過單憑佢個樣真係估唔到佢畫既野可以咸濕得黎又入肉

唔係個個戀愛經驗豐富既人都會咁都畫到咁出色既作品
櫻井真係算係逼死同人個班畫家之一
有共鳴 啲on9野當年都做過
有拖拍還有拖拍
女作者竟然知道哂毒撚聽到咩聯想咩就會想去打J
都係好誇張
呢樣野上個post已經讚緊
點解一個女作者寫呢類咸濕野重可以寫得好過男作者
入肉/啜核/貼地得黎又唔過火其實好撚難

你睇出面d青春番
一係就男主聖人/性無能 一係寫多左就變單純既賣肉/後宮/廢萌

櫻井永遠踩實條界叫兩邊平衡到
露骨咁寫到青春期男仔對女人充滿性幻想/全身都充滿雞雞
同時保留到對戀愛既憧憬同不確定性
果個應該係臭雞代入咗自己係主角
應該周圍同人做愛,依家大咗又想揾老實男人埋單

好多Youtuber都大讚作者將個距離感, 拉扯平衡得好好
感濕同純愛個平衡又係做得好好
套嘢不嬲話純愛天花板
完全摸透初中生心理程度不亞於雨宮哲對jk dk嘅理解

甜度適中
唔會特別煽情甚至老尷

係啲未睇過嘅街外人先屌套科幻
最科幻係女主身材
the peak in my heart
見啲人成日將動畫套落現實到真係好煩
動畫就係帶有啲幻想元素先做到動畫,如果下下攞現實嚟講,不如去睇翻劇算啦
比人睇動畫FF下放鬆下唔得既咩
大家夠知中學個陣冇山田咁正既女仔
更加唔好話埋身拍埋拖啦
而且市川條件好好 成績又好 矮只係因為未發育
講醜男x女神FF既肯定無睇內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞