[第二季倒數區] 我內心的糟糕念頭 (5)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
套嘢就係俾啲受眾用黎打飛機✈️
溝到萌子小林依啲已心足
你會唔會拎路邊廿蚊燒賣同和牛壽喜燒比?
岩岩先知有2期
有無色圖?
套野出奇地愈黎愈唔想j山田
唔知點解
點會唔想丁

直頭想睇金毛end
一腳踢開市川呢條自卑死毒撚

再當住佢面揸落山田對波度

即使山田想反抗都敵不過我嘅肌肉力量任我魚肉

市川唔忍心見到心愛嘅女人被老強就想跑走

點知山田捉住救命稻草咁捉住市川隻腳 希望市川拯救自己

你都知啦市川呢啲瘦弱毒撚根本冇力掙脫 被迫睇住全程直播

完事之後影低山田高潮樣 然後命令山田日日嚟圖書館做愛 而市川就拎埋喺書架後面偷睇劣鳩

諗起都興奮

結論 男人要做gym 
以前啲post好似有討論過係因為睇住佢哋兩個既感覺就好似睇住細佬妹/啊仔啊女咁 淨係想佢地快啲拍拖 根本唔會想J
有冇山田大住肚拖住金毛搵市川end
一堆blocked user污染個post
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞