【十月新番】【動畫】《葬送的芙莉蓮》討論區(5) **劇透請四重加密**

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Evan Call為本作創作合共70幾首OST,其中12首已經可以全首b站試聽

【Evan Call/Hi-Res】葬送的芙莉蓮 Original Soundtrack〜Pre-release〜
https://www.bilibili.com/video/BV1hb4y1V7Jg/?share_source=copy_web&vd_source=d5e9207a95894acb0b250dd389cdb471

#1 Journey of a Lifetime ~ Frieren Main Theme
#2 The End of One Journey
#3 A Well-Earned Celebration
#4 For 1000 Years
#5 One Last Adventure
#6 Farewell, My Friend
#7 Departures
#8 Time Flows Ever Onward
#9 Grassy Turtles and Seed Rats
#10 Where the Blue-Moon Weed Grows
#11 Fear Brought Me This Far
#12 Zoltraak
希望快啲有搵到伏拉梅真跡果幕果首曲
之前屌左另外一隻
我都係, ok後悔
不過點都買埋goodsmile
有啲witcher 3感覺
巧正
最唔鐘意呢個星期
呢啲女先最淫,雖然對性知識無知,但生理嘅需求依然存在,只係平時壓抑住。當佢哋一開竅,由切經以嚟積累嘅性慾就會一發不可收拾,日日追撚含。而且重會朝早趁你未醒,偷偷哋揭開你條褲,大大力啜你個龜頭同陰莖之間條坑,用脷品嘗你塊充晒血嘅海綿體,粗重嘅呼吸會咁吹喺你個谷到痕嘅春袋。當你醒嘅時候已經太遲,因為佢已經坐咗喺你身上,用佢温熱嘅陰道包裹住你果條一早已經被佢嘅口水充分濕潤嘅陰莖。佢因為怕痛慢慢套入去,而你理性上想帶返套。可惜當你個龜頭品嘗到佢温潤濕熱嘅陰道之後,你個大腦立刻被你內心嘅獸慾支配。你用力將佢推倒,一瞬間將女上變成傳教士式,然後用力插入去,感受龜頭頂到最盡嘅感覺,慢慢抽返嚟再插入去,不停來回抽插。而佢又本身嘅追撚含痴女,變返做楚楚可憐嘅少女。刺激嘅快感加上被支配嘅感覺,令佢大腦一片空白,除咗不受控制地呻吟之外,佢只識得用雙手雙腳纏住你嘅背脊。當佢差唔多到達高潮之際,佢嘅陰道不自覺哋收縮而且分泌出更多嘅汁液,型成一個純天然嘅真空啜吸杯,而你亦都忍唔住要將積藏已久嘅濃厚精液全數注入佢嘅體內,而同一時間佢亦到達高潮,緊緊咁抱實你,央求你唔好抆出嚟。一瞬間,你感受到由後腦經脊髓至下體直到腳尖都不自覺地硬直,而佢亦都爽到連呻吟都做唔到,只見到佢嘅口不受控制哋張開想呼吸,但高潮嘅快感好似電流咁奪去佢嘅思考能力,徹底釋放出刻印喺基因上但一直被世俗規範所壓抑住嘅性慾。高潮嘅快感好似波浪咁一次充擊佢嘅理性,只識得喺高潮與高潮之間嘅短暫空閒呼吸同呻吟。而你雖然射咗,但對住一個咁淫嘅女仔,根本冇辦法冷靜落嚟,聖人時刻一直冇嚟,因為你一直抽插嘅時刻仍有陣陣快感,雖然冇一開始時咁劇烈,但依然一直有淡淡嘅餘韻。你哋冷靜落嚟之後,兩人緊緊抱住對方,本身已經想收手,但你嘅海棉體被佢嫩滑嘅小腹輕輕摩擦,忍唔住又硬返起嚟。此刻佢已經有氣無力,但你重燃嘅性慾無處宣洩,忍唔住捉住佢後入抽插,而佢多次高潮後敏感嘅小穴又再次因為快感不自主哋收縮,不停咁吸啜你嘅陽具。兩人被性慾支配住頭腦,一路交配到中午肚餓先心息。
樓上請及早求醫
已訂兩隻特典
懷疑僧侶已經對芙媽媽有意思
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
[/pink]       又要打J dw
 又要打J       又要打J
   又要打J        每天都要打J
    又要打J lm
又要打Jdw 
又要打J      又要打J dw
又要打J      又要打J lm
唔會啦
佢只對成熟大姐姐有意思
block,完。
呢種大姐姐唔同果種大姐姐
贊恩望落個樣好似好痛苦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞