【十月新番】【動畫】《葬送的芙莉蓮》討論區(5) **劇透請四重加密**

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
打上火花我會loop
但係勇者我唔會loop
我都係yoasobi fans 但唔好聽都係唔會聽
港女先唔會認錯道歉
港女無咁大波
戒指會唔會出週邊
真心想買
你唔拎今季開播嘅大作動畫嚟比較吓?

SPY X FAMILY OP
2023年10月7日公開嘅Ado クラクラ
10M

藥師少女 OP
2023年11月15日公開 緑黄色社会『花になって』
3.97M
你哋唔好再嗌肥倫做港女,邊有咁可愛嘅港女吖
隻戒指可唔可以出商品
最特別係反OP黨
係連其他人覺得OP夾部作品都唔俾
凡係有人覺得夾
就係都要拗拗拗
根本海塔艾澤喺旁邊都勁Dup春
大家覺得肥倫性格好親切
好似身邊梗有一個喺左近咁啫
三套都係大作 比較啲乜?
而家mv views數同觸及數唔高
所以呢兩套都係得原本就係作品嘅fans圍內打飛機?

spy x family 已經第二季
藥屋我無睇 但係wiki話總銷量破2000萬
三套入面無一套要靠首歌谷人氣
d人成日cross over好正
藥屋好睇
Sweet到爆
啲g勁大波
好睇到喊動畫將個感動再推高左
表面係咁
暗地裡老果對好苦
討論區唔畀討論
我喺度未見到有人話唔俾人覺得夾
係得你咁做反反op黨打稻草人

我就覺得一個中世紀有龍同魔法嘅世界用電音係唔夾
有人想討論下咪覆
唔想討論咪無視囉
本身係大作就唔駛宣傳, 唔駛谷人氣係咩原理?
多一個人接觸到個MV就有多一個人有可能變動畫Fans
制作一套動畫用嘅資源咁龐大
淨係靠原作fans支撐就死得啦
spy x family未播動畫前有幾多人識
唔講第二度, 未播動畫前, 有幾多個動物台連登會員有睇過芙莉蓮原作漫畫

所以呢兩套都係得原本就係作品嘅fans圍內打飛機?<<<呢兩套嘅OP除咗有睇部動畫嘅, 有邊個聽過?

就算係fans 唔好聽就唔會聽
不過勇者2個幾月仲係billboard top10
咁姐係其實好多人聽
覺得OP有冇用都仲可以拗, 討論吓
覺得夾唔夾真係唔覺得需要討論啲乜
反正你覺得唔夾嘅
我點講都唔可能說服到你

不過希望你地都認清吓事實
的確又有一部份人覺得越聽越夾, 啱Feel
King Gnu 首SPECIALZ又好夾打鬥動畫咩?
丫聽聽吓又覺得幾啱Feel喎
贊因識所以唔駛點花心機就知送咩係好
而港女倫就係想睇人地因為佢既事而煩惱
所以唔likey
主觀野唔知有咩好拗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞