[BUNNIES] NewJeans討論區(72.5) - 十二月有NewJeans陪伴 ! 這個聖誕不太冷 !

1001 回覆
15 Like 9 Dislike

都敬秀&鄭秀晶: Super shy.. super shy... Make you mine... Make you mine

影片
https://twitter.com/i/status/1730565404756713917

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3022069304

1. 秀晶啊,拜託唱歌吧.....

2. 拜託回到偶像圈ㅜ 回來!!!!!

3. 閔熙珍的女兒Krystal來跳個challenge吧

4. 閔熙珍啊,拜託幫Krystal出solo專輯ㅜㅜ

5. 秀晶啊,有機會的話拜託唱歌吧

6. 歌曲和Krystal真是太搭了ㅠㅠ

7. 秀晶啊,拜託出一張專輯吧

8. 想看他們兩個合唱ㅠㅠ

9. 誰可以給他們兩個麥克風..

10. 看的時候彷彿能聽到Krystal的聲音.. 拜託唱一次吧ㅠㅠ

11. 希望你們兩個可以唱一次Goodbye Summerㅜㅠ

12. Krystal也有跟著唱ETAㅋㅋㅋㅋㅋ 嗚嗚ㅠㅠㅠㅠ

13. NewJeans出道的時候秀晶還有幫忙宣傳呢ㅋㅋㅋ

14. 話說我覺得NewJeans的歌曲也有一點點f(x)的感覺

15. 聽說閔熙珍和Krystal現在還是很要好

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
睇佢返鄉下見屋企人好似以前未出道咁咁開心
去沙灘都仲掛住啲姐姐同我哋
不過惠仁媽幫佢影相個到真係仲有啲容貌憂慮
出咗道 多人認識呢啲嘢真係無可避免嘅
歡迎加入Bunnies大家庭
鄭秀晶當年拍繼承者們得十九歲
新牛班女女係咪都差唔多要拍下劇???
好耐無追過韓劇了
呢個要睇下邊間公司派 有啲快 有啲慢
下次唔好直運
呢排啲vlog個個都咁居家得唔得㗎
好想惠仁做我妹妹
惠仁未出道前個兩年其實我覺得已經好cute好靚
Cody有時比啲無效妝造出道個期成日化厚唇
素顏靚過化妝

維港嚟?
熊熊係呢個動物家族係會企出嚟保護其他弱小嘅動物
有冇人知今日嗰個有冇live睇?
應該rosewood
一定有啦kbs咁大間
真係會睇
15號坐定定睇錄播
下唔係live嚟?

點解唔係直播嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞