[BUNNIES] NewJeans討論區(72.5) - 十二月有NewJeans陪伴 ! 這個聖誕不太冷 !

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
惠仁call完 都治call
親民女團
快啲回歸唔好比手機佢哋用啲live我睇唔晒
免連日文都講埋,唔爭在學埋廣東話啦
佢勁癲,三國語言咁轉

2022 2023

惠仁隨便cap都咁好睇
我們惠仁眼睛真大
珍 惠仁寶笑得很美
你係用咩心態寫呢句
讚賞我發覺妹豬全部淡妝都特別靚
句嘢原句唔係咁
我鍾意機場照多過雜誌個妝
所以同原句唔同2C
你係用咩心態問呢句
風紀隊長
禾係色狗監控隊,唔會其身不正
你可能同化咗
之前初追仲分到排位/愛好
依家真係五個都一樣靚無高低了
惠仁係咪貼左牙片
想做賓尼絲都咁難
WEVERSE 5號到香港 今日都未派貨
想早日J下D CD都唔得
用雙手接粉絲的信的NewJeans諧潾

諧潾用雙手收信
https://twitter.com/i/status/1732672202426974573

360度打招呼之後才走的天使寶寶小貓👼
https://twitter.com/i/status/1732658422615777535

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3028564310

1. 天使小貓ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

2. 是善良又漂亮的貓貓ㅠㅠㅠㅠ

3. 諧潾好漂亮啊,360度打招呼也很可愛ㅠㅠㅠㅠㅠ

4. 第一張照片根本就是貓咪轉世吧ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ

5. 是有禮貌的天使寶寶小貓呢!

6. 就是小貓沒錯,NewJeans在哪裡? 我怎麼沒看到

7. 唉,真是的,女偶像為什麼都這麼棒,我要瘋了... 全部都是天使

8. 她是長得最像貓咪的人ㅋㅋ 好可愛

9. 第一張照片太像貓咪了,嚇我一跳ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

10. 諧潾的貓咪相真的很可愛,而且也是貓咪相的人當中長得最像貓咪的

11. 連我也跟著笑了.. 好可愛ㅠㅠ

12. 孩子啊ㅠㅠㅠㅠ 看起來就像等待餵食的貓貓

13. 粉絲一定覺得很幸福吧ㅋㅋ

14. 我有養貓,諧潾看著信的眼神完全就是貓咪ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 超可愛

15. 真的像天使一樣ㅜㅜ 讓我以後都想生一個像諧潾那樣的女兒了

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞