[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (110)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
你講阿哥?
換咗阿哥同傻西執執佢好過
唔係再勁都係本土聯賽
如果有亞洲賽踢 覺得李生會再大灑金錢簽人
後防問題仲大,廉燁列傻,全部唔係廢就係傷老,點搞
真…咁既後防真係點得
唔通下下靠傻西將功補過咩
列老心有餘力不足,仲要插哂喉踢足90分鐘

成個後場得立花同黃俊皓係好波
本身可以屌理文黑哨
點知宜家到傑志中招?
U23北區屌你老木
1500開波洗唔洗依家清場
跑跑下趕我走
今年南區真係唔易食
球證吹犯規 -> check 有冇犯規 -> 假設犯規 -> check有冇越位

應該咁先啱
其實今日場波,球証並不是全幫傑志! 下半場基斯有黃牌還要出手打陳晉一,其實可以被罰2黃1紅。然後,鞠盈智 (智哥)你舉脚過高 踢中伊高大腿 導致他嚴重受傷 個下都係被罰黃牌係幸運。我個人認為個下 VAR 如果check 係咪紅牌的可能性,你有機會被罰紅牌出場。南區呢場波有機會踢少兩個,如果南區起碼踢少一個球員又未必比肥彭博到最後一個罰球 因此出現個球爭議性入球判決。

我知道反傑志球迷同南區球迷會話我看不到 聽不到 (甚至有些球迷沒有看直播會認為球証100% 幫傑志)。不過我有觀看直播,所以都係有個句講個句。
唔check點知係咪重大錯誤?

以後咁樣頂波算啦
基斯果球紅得
Bale Alba Hernandez²
哥倫比亞國家隊隊長J羅轉會中超青島西海岸
即將與台灣隊長陳柏良成為隊友。

只能說恭喜中超了
https://www.instagram.com/p/C0DS2Jev1np/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
𝗧𝗵𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘆𝗲𝗿 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵 - 𝟮𝟱. 𝗡𝗴 𝗪𝗮𝗶 𝗛𝗶𝗺🏅

「今場猶如坐過山車,上半場差點失球,下半場被圍攻,最後一刻以為全取三分,但最後入球被判無效,感覺似輸掉了比賽,即使賽前預計打和傑志是一個不錯的賽果,這一刻有點不開心。今場個人給予自己7分,因為今季是困難,球隊改變踢法,撲救都保持水準,但搓傳及組織上還是不夠好,所以今場不失球,都要給予自己目標做得更好。」

#kcsouthern #omsystem #omsystemhk #om1
但係其實吹翻開波之後已經即刻吹完場
突然覺得英超個D快睇VAR有時有佢好處
順路跑落摩士見到哭腔何蛇笑笑口睇石地五人
傑志呢方面肯使錢
成十鳩幾個外援養住 唔岩使都叫做有咩野事有人用
保羅做龍門教練做到入藉

李生係時候簽下肥彭果啲,等到入藉就夠人用
係咪慢鏡放大左我覺得又真係有㩒
同埋以今場係又吹唔係又吹既尺度又好似幾合理
下一站南下港超
李文恩做野未
但係問題又黎喇
如果一開始係吹越位,跟住而家改吹係犯規,咁其實又真係需要主球證睇電視而唔係gigi決定
35歲
1988年出生
叫陳佩儀做嘢好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞