[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (110)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
日本對敘利亞,直播費要523萬港元

香港作客伊朗,唔知要收幾多錢?
幾平都無台播啦
港台咪有
黃洋大哥入選都叫試下?
咁依幾輪安蛇都棄左佢呀嘛 咪睇下會唔會選返佢再睇下狀態如何
而家安蛇心目中,肥大哥>大哥
大哥重要試d咩?
試打中堅?
要選佢做吉祥物
密集式操練睇吓谷唔谷得翻起佢狀態
2024啦
帶去做助教算啦
香港U23 Football Team

𝐍𝐄𝐗𝐓 𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇⚽️

香港𝐔𝟐𝟑 重返聯賽,主場迎戰均業北區。

對宏愷志 (Krisna) 來說,今場賽事別具意義,因為他去季季中轉投香港𝐔𝟐𝟑前,正是效力當時還在甲組的北區,而北區升上港超後的主教練梁志榮,亦是他在傑志U18時的教練:「重遇北區感覺很好,雖然和我當年離隊時相比,有很多球員已經不在陣中,但我很高興見到他們在港超征戰。我對今場賽事非常興奮,亦希望與部分舊球員碰頭。梁志榮教練絕對是個好教練,既有輕鬆一面,當時在U隊亦有認真地給我很多建議,令我有效提升自己的表現。」

各位球迷有留意的話,以往擔任兩翼的Krisna,今季有很多機會移任左閘,發揮他攻守兼備的一面,他表示主教練司徒文俊在他轉型的過程中幫助很大:「左閘對我來說是一個全新的位置,但季前司徒sir也有跟我講解我會在這位置擔任一個重要角色。作為一個球員,必須無時無刻準備好,抓緊每個機會。司徒sir不斷給我信心和機會,令我在這個位置發揮得更好。」

北區今季在各項賽事取得2勝3和1負,實力不俗,Krisna希望球隊可以發揮實力:「北區經歷了很好的開季,大部分賽事都可以取勝或保持不敗,今場一定是一場精彩賽事,希望各位球迷入場支持!」

今場賽事沒有安排直播,歡迎各位球迷入場支持。
//以往擔任兩翼的Krisna,今季有很多機會移任左閘,發揮他攻守兼備的一面//
鄧腳鄧腳啦
作客唔播唔屌得?
咁撚多場都要我地海外搵link啦
好唔好意思呀 有交稅架香港人
屌你老母

港土大戰的球探軟件評分(IND)
咁係佢抄。
球會都少踢
有幾下都睇到米高係好有天賦嘅年青球員
Tick波過人同走位
但係就係唔夠影響力
不過19歲真係可以期待下
19歲既米高已經好過當打既佳佳好多 起碼米高過到人同無咁獨 比波反應都快好多
廣西就係哈蘭德
香港就變盧卡古
香港梳洛夫
仲要係水晶宮version
咁狀態嚟講的確係
費77
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞