[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (110)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
災乜嘢

港台而家官台嚟,佢唔撚播又得,日日比卡超見記者又得,剩播支足都得添

幾個月先出篇chatgpt廢文嗰霍乜乜,剩係識話要有電視台直播,要盛事化,要抄邊度乜乜乜
屌你,你咪足總定奧委會乜乜主席囉,你想咪做囉唔係你做邊個做啊
慘得過對北韓你link都冇得r
文字直播
有鬼文字直播咩 賽果都要踢完幾個鐘先有
係咪港超先咁奇怪份約季中1月31完
泰國發行量最大的報紙《泰國日報》透露,石井正忠對接手泰國國家隊帥位,提出了三點要求。

第一點,石井正忠希望得到合理的年薪,雙方在這件事上沒有任何分歧。 第二點,他計劃透過長遠規劃建設國家隊,不著眼於比賽結果,泰國球迷必須有耐心等待未來的成功,因為沒有教練能接手後起到立竿見影的效果,不能因某場失利就被要求下課 。

第三點,讓石井正忠盡最大努力履行國家隊主教練的職責,並相信他的安排,不允許外人插手他的執教工作。 據報道,石井正忠將從日本帶來教練團隊,泰國教練Jadet Meelap將作為泰方助教。
好似17/18年嗰陣作客北韓,蘋果有做文字直播
27/3/18 亞盃外終極一戰 足總小編有

唔撚係蘋果呀,收皮啦野狗,野狗隊嗰場唔放人㗎
嗰場其實沙特中立場
今天有冇手腳入場
no kim no party
入?
請?
我地都有即討post
你請禾?
Fakenews開
我仲貼張葉鴻輝goal
生要見人,死要見屍,冇金狗就唔入啦,傑志100%的波
唔知training camp會選幾多人入去呢
起碼3隊人腳啦
萬軍師40人大軍
lm
我記得我係喺蘋果個app度睇到
有不斷更新戰況,咁唔知佢copy足總定點
不過都收咗皮就由佢啦
希望會選返黃洋大哥入去再試下同埋叫到Sean返來
唔係毒果咩
印象中有份喎
其實日本足總一方有苦衷,日本與敘利亞賽事原定在日本時間凌晨2時開賽,負責轉播今仗的轉播代理商「Pro」,《日刊體育》指他們開出1億日圓(約523萬港元)的轉播費用。一場深夜球賽需要如此昂貴的費用,加上對手是敘利亞,日本方面當然不願「被劏」。日媒指轉播代理其後提早開波時間至晚上11時45分,但對日本來說依然是不吸引的時間,多次要求減價仍遭拒絕下,日方決定把談判拉倒,放棄轉播該仗。

原文網址: 日本大勝敘利亞無直播原來有苦衷 球迷由不解到支持|足球熱話 | 香港01 https://www.hk01.com/article/964604?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

轉播agent收費太貴,日本足協先無直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞