(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
仆少開頭射準就好收手啦屌拿星愈射愈柒,個準星又去返今季水準
+-值又係全隊最低
無左佢即追近
仆哥今日0失誤
Fg 又去返3成幾仆少真係好撚野
不殺仔:
入樽王好似續咗約無耐,佢張約錢碼大,年期長,係新版CBA下如果trade完返黎唔岩使就大撚鑊
原來成班正選都50%以上命中得仆哥一個得30幾%
Poole 19射19分 100% 俾啲尊重
今場拎埋得分王,一定尊重
Poole今場都叫拎左30分 係3分命中差啲
只係+/- -28
冇咩分別, 你開張25-30m, 3+1比klay
再拎cp 個space 續古毛, 你黎緊三年個陣同而家係冇分別
最多係老底角式唔同, 但今時今日唔好望有實力嘅肯老底肯第一選擇黎勇了
浪花一路退化, 古毛冇時間打唔起, 情況可能差過而家

樽王 2627 play option
curry 2526 完約
睇排面年期其實岩洗, 又有人衝rim (Kerr識唔識用就另一件事)
不過都係果句, 如果講到情懷行先唔主動郁佢, 其實咩都唔洗做, 磨到季尾睇下二清走定留
古芝馬 31 分鐘+3
一哥仆 33分鐘 -28
條數點計
26Fg 30pts 1 ast 0 to -28
仆破到正負值最高(負數)紀錄未
小魚鮮有得出吓喎
其實成隊射到超準
得佢同 gallinari 唔過 5 成 ...
無一哥仆帶領下 古芝馬 努力同隊波追分
有佢帶拎下 古芝馬 同隊波努力失分
一哥仆 tank隊神器黎
tank隊黎講
仆同懷仔一齊統治東岸
懷仔前排唔係話好返d啦咩?
大家估下今日輸幾多
懷仔連出場都無份 對tank 無貢獻
今日有出
不過例牌短時間累積個犯然後繼續坐
原來有出10分鐘都貢獻左3板2犯 -10
想睇佢兩個打同一隊帶隊 可以輸到有幾盡
今年西岸勁顛如果連輸4場可以由第一跌落playin
廢哥你咪撚持球啦好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞