(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
打條鐵咩
場場都拎最低+-分咁滯
明知自己打得柒都當正自己係大佬擺款仲要比人影到
隊友想打鳩佢,fans hur爆佢
佢應該成個nba生涯都玩完架喇
睇完之後真係飯都噴出嚟
你不如諗吓點解佢仆咁癲咁趕客
其實鄧利維同管理層真係要諗下做唔做陋人送走佢
情懷還情懷, 你拎緊40m+ 冇3又冇D真係好難搞
張約如果真係傾唔惦數, 季尾直接走人勇士可以係乜都冇
而家張約都仲有幾隊重建應該有興趣
佢黎緊再係咁差, 三兄弟冇可能一齊勇士埋齋啦
佢肯便約個唔洗保證出場時間咪得,佢既手感做埋伏射手無問題,skillet set加老化無得搞
個前提係要咖喱表態先做到 我前幾日都話如果管理層狠下心腸為球隊利益去trade Thomson可能會激嬲咖喱 佢一日唔出聲話要不惜一切爭冠你一日只能做啲唔掂Thomson同Green嘅變動
如果搞走curry都幾撚大剷,但球隊利益面前個人意見就算curry唔鐘意都要做。可況本身對kt都比左最後一張大約
好似reject 咗張70m 2+1? 而家去睇已經係溢價約
真既話好彩無簽
激嬲curry? 又係呢啲主觀感覺
你唔想trade Klay, 就唔好9up curry 唔想, 冇source 就唔好作故仔
如果姐,師兄唔好咁激動 無左細ai好似個更衣室都難搞左,唔係可能鎮到下Olay
每次Klay 打得差 ,總會有人作故事,扮晒curry 老友咁真係好L難頂

(發洩吓)
咁我諗問都會問, 隊波市值9成關佢事 但唔影響得幾多, 大家都知 nba係 business黎, 而家唔係冇留佢, 而係佢唔滿意價錢同合約長度

最壞情況係, 你唔換走佢, 佢又唔肯續約, 就好似賭撚係雷時走人咁, 好人啲就同你先簽後換, 但假切到時佢已經唔值錢, 每年15m-20m約, 換返黎嘅資產彈性都唔大, 變相keep 住downgrade

講而家個市場, 芝加哥個超級市場吹埋落勇士度 其實拎 Klay+古毛去風城換樽王+光頭唔係冇得諗, cp3下年再簽張復數年約(如果佢肯), 樽王好似都係3+1, 唔岩用再掉走又得, 或者玩到curry完約重練都方便, 又唔洗煩古毛續約問題

都係果句, 睇下管理層由情感方面出發定球隊利益出發, 如果情感行先, 長簽返 klay 但成績又交唔到功課, 佢地都要落台, 除非lacob 出聲, 否則比你揀你會唔會拎自己飯碗去滿足球迷同 klay個銀包

咁易搞bob 唔洗走啦
其實係,暫時古個成長係換現在最實際,唔想放古毛就要比時間佢撞牆,唔洗坦,應贏則贏就夠Bob肯定係知難搞就唔搞算最仆街係klay咁樣仲食咁多時間先睇唔透,變左純粹比三老玩埋最後幾年
正路去睇, 保底你衰極起馬玩到入playin, 老闆先繼續科水比你地玩落去
場場捱打又要滿足果三個同隊退休, 洗鬼比到咁高稅咩
而家個問題係, 呢個一陣全世界都知點守你, 夾爆大清你做二哥都跳唔到出黎搶分, 明知溢價爛約點比得落重手
呢十幾廿場應該都係咁, 就睇下見頂打返起後klay會唔會好啲啦
其實想講 大家可以樂觀少少 廢k 打成噉即係申請降薪即係幫手清薪資空間
冇大清都唔知仲睇唔睇nba 了
仲有fox仔同仆(if仲有得打)
其實狼王都幾型成個mj咁
如果唔爭冠淨係俾三佬退休咁就俾多d時間新仔啦
而家又兩頭唔到岸咁
阿仆真係有d似以前哈登防守慳水慳力,可以唔洗動就唔動0積極
贏咗再講火箭今季唔易打
人地場場30+
佢呢?
場場30%命中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞