(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
冇怪佢能力下滑喎
但係知自己個狀態咁仲要亂射?
見頂有番18分隊波唔係真係咁差,但klay真係無得搞
頂今場唔知用咗幾多場quota
我覺得已經唔係好harsh 只求klay射少啲鳩波防守唔好一步過,射下easy shot 場均10分都叫收貨,好過大量tough shot刷廿分
我防守都唔要求佢 唔該淨係good look先好射已經ok
咪撚持球打
其他人仲打得, 得佢一個仲係柒吓柒吓
睇情懷就自己申請落bench啦, 得閒J一兩球三分咪幾好, 真係當自己Kobe全隊陪你一個坦咩
以前因為其他隊係冇3分+內線慢
死亡5小快+準就剋制到
亦都改變返其他隊選秀方針

依家新一代又準又高又快
勇士一樣優勢都冇
依家見佢攞波都驚
其實係,當隊隊都又高又快,唔洗好準都夠抽勇,係咁剷入去已經冇晒符
成日帶帶下就帶死左個波之後整個高難度轉身或者飄移jump shoot
依家係自己死亡5小
印象中開季頭幾場kt都無咁癲 呢排搞咩 一係貼面tough shot 一係葫頂自己帶再傳個ot 真心幫唔落
Wiggins已經Good D
比個7’1轉身Fadeaway 3射入係佢勁
唔關守得差事
場場都輸同一條友都仲有人幫佢含
同仆迷有咩分別
反正都係柒,寧願比古仔7好過
今日防守叫做不過不失
Ot個幾球三分真心有能病
頭幾場係ok 理智好多
屌你呢幾場好似要鬥氣 廢老證明自己未老咁撚樣
唔難唔射
Playoff隊都唔會6連敗啦
真係tank 隊level
見頂今場真係盡哂力
而家已經對輸波麻木了,咁樣睇好似開心啲
唔好有期望,自己都好過啲
Wiggins肯aggressive進攻,勇迷已經好開心
都係嗰句,收局我會出Kuminga/moody,都唔會出klay
而家用緊戰績做賭注,klay後段體能一drop,根本攻守都唔得,擺佢出嚟即係害球隊
好彩換走咗仆爺
唔係睇住兩個炸彈係咁輪住爆真係嘔血
Kerr真係死賤種嚟
今日真係出盡力守
對面入勁多tough shot
戰術大師唔係咁諗 dklm開始希望送走古,無謂浪費人哋時間
klay體能唔drop, 攻守都係唔得㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞