(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Klay嘅上場時間=古毛加埋
6連敗真心笑左
本身係3pt 3/4之後心態崩0/6
點會good d啊 明知人射3分一定係先踏住3分線face guard咁守 冇理由比人好似低位咁接波
Klay食屎啦
睇個勢有排輸
對Portland先有啲機會
庫狗:輸波流量低唔會出戰報
kerr賭KT出手增加會拉高佢命中率 但現實係愈射愈差 唔知仲要賭多幾多場
認真,我係古仔,真係差唔多會叫trade me。講到當未來核心,但比條過期廢老7,都唔比佢練。講真如果古仔都練唔起,真係責任全在Kerr
我淨係第四節開始睇都見到佢係咁作為第一線比人一步過左之後成隊防線亂唒
kuminga moody愈出愈少 tjd就快消失
我真係屌晒kerr全家
佢多數打半場好波
一俾人守死,就會扔個炸彈出去俾對面跑快攻
你仲要考慮唔可以輸 foul ... 講就容易啦
呢球只係 chet 技高一籌

尾段真心輸 KT ... curry 擺明傷未好/未有返態
可能想證明自己值大約 而家愈打愈低value 仲傷害埋球隊
regular 都唔出多啲新仔 痴撚線

廢柴就咁多上場時間
佢係switch咗去守Chet, 而且底角轉身fadeaway點都冇得守
絕對同陣中身高有關
其實klay係想低薪續約,留喺勇士終老
所以先特登打咁柒,大家原諒佢
真係, kuminga moody tjd出咁少, 好心ON9 KERR 將廢KLAY啲上場時間畀曬佢哋啦
依家嘅佢頂盡Jr Smith level, 15分鐘比佢盡全力好過
以前5小只係c 位用draymond,其餘啲位一啲都唔小,係派3隻wing 6呎7至6呎9
唔係而家啲on9 3g 陣
而家係打到咁柒都要30M 一年
睇開咗,現在是他們的
大清就算勁,都好難carry足全場
但對面SGA講緊場場都有咁屈,留尾重block埋大清球三分
明明次次搵古打低位嘅效果都唔差,然後打兩球dllm kerr就收人
古係咪屌咗kerr老婆??一有少少錯就即刻bench,咁樣點樣練人?
上年仆柒足全場都有得打成30分鐘,真係愈睇愈覺得kerr on9
屌不如出哂古毛tjd,踢淫k落2陣用波叔搭saric帶算啦,唔係要讚仆但22開季連勝都係因為2號位打得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞