(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Next 10 games點話?
佢心態無崩啊 係能力崩晒咋嘛
都話寧願kt隱形 都好過tough shot
俾人對死咗都要飄移fade away勁撚癲 手感hot都算 知自己唔係好手感就好心收下呢啲自信波大佬
咁樣俾我上去打都得,反正都係鳩射出去
不如問點解剩1.6秒所都守唔到人射3分
老啦,仲飄移fade away
體系球員 係要打巨星波 想搏大約
Klay柒好多,狗鼻起碼有footwork un下un 下咁射

Klay 比人守到貼埋塊面,直接硬抽,當自己KD?
正常人冇手感,揀啲easy shot 慢慢射返起,klay大哥神射手Level,唔係hard shot唔撚射,做佢隊友真係屌撚死佢
好彩上年playoff令我開始幾鐘意國王,今季有多隊睇。屌你老味,輸波其實真係無所謂,但場場未開波就知輸邊個,仲要條垃圾15大永遠唔轉陣,真係睇到嘔血
KT情義唔解決真係係咁先
2019年續嗰次明知佢大傷都照俾份頂薪養傷
算係做盡人情
見頂有番18分隊波唔係真係咁差,但klay真係無得搞
呢球真係無辦法 比chet射多20球都未必中一球
而家好似唔興贏3分 犯規 係咪sportsmanship問題?
kobe射唔入都可以不斷剷入去消耗對手體力同draw foul
打到對面謝為止
屌klay嗰啲喺出面插兩下花 鳩射出去 自己插花啲消耗仲撚攰過對面睇波
其實係咪興幸佢冇提前簽果張三年約
佢而家真係10m都唔值
Chet果球真係無得講喎,但challenge果下勁傷
咪係 錢都俾夠你啦
依家咁嘅狀態仲想攞大約?
Foul唔切就比人射3罰
3分3/94失誤
仲有第3節d on9失誤極速倒水
舊年手感傷出果段勁到仆街
對鷹3OT果場救左仆5次
但其實真係唔應該對佢太harsh
斷兩隻腳有呢個水準算係咁
見頂都係

而家球風同以前唔同哂
勇既打法真係比時代淘汰左
除非配個sengun之類既人,唔係係現有配置之下勇只會係係playoff邊緣掙扎既球隊
佢出手選擇係底薪都比多 拖累球隊
見頂都叫封到盡, 嗰吓foul好大機會射三球罰球
頂今場唔知用咗幾多場quotation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞