(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你重睇返啦, 雷個戰術擺明就係做俾Chet
見頂一開始係跟SGA, Chet係波叔守, 然後見頂同波叔switch完見頂已經喺chet後面, 真係話邊個錯應該係波叔叫switch得太遲
Chet呢啲巨星波入咗都冇咩好講
啊豬啊狗都練3分又識落波
所以點解波蘭仔可以出多過古毛
對面啊joe如果係全盛勇應該都場均5球
佢果4隻手指插死你牙
唔係打雷霆就會現形
淨係識落波有鬼用咩, 求其搵隻控衞都識, 最重要識入埋波先得
人哋SGA Jwill Giddey Chet個個落到波得嚟仲要可以finish, 我哋除咗Curry仲有邊個可以做到, 今日嘅見頂叫做一個
咪就話識射3分又識落波囉
落波正常都計埋finish
我哋慣咗chiozza同早洩呢類
岩岩先睇返Q4 同OT,臨尾輸個好肉酸,不過OKC真係勁(有埋holmgren)

已經連輸6場,主場仲要1-6
練古起碼佢終結嗰吓係ok, 落唔到波可以俾佢打postup
波蘭仔同毛比佢哋入到禁區都終結唔到, 波蘭仔練好招拋投仲有得傾, 毛上限都係打接應居多
不過是但一個都好過而家嘅Klay
唯獨衰在唔夠智慧 頂唔打手
係咯,人地入得咁靚都無計,起手好有信心
chet果攻都唔換防守組黎守都夠on9啦垃圾kerr
Kerr依家就好似阿仙奴嗰雲加咁
其實係咪時辰到了
一早夠撚哂鐘啦 係curry帶佢去到唔應該去到既高度姐
Green on9要停
邊有人守到底
執得啦又係睇都廢事睇
我意思係根本唔應該守man man 我理得佢點switch 你望下人地界外傳波個下 勇士有幾多人係禁區 係入面有咩意義?一開始五條友防守企哂3分線打背守打區域聯防 雷霆根本連戰術都唔會run到
冇MB同廢鳩冇人識
其實睇正負值都知邊個敗哂領先個十幾分
屌你老母
上季playoff 廢到宜家都唔屌得
廢鳩喺度好大機會真係守到
輸到手感退休先比開?
唔係殺, 事實係佢已經回不過去
望下佢下半場同OT啲出手先啦, 入還好, 唔入又輸波就會比人不斷放大, 始終而家隊波容錯率太低, 佢仲要抹殺埋年輕球員嘅機會, 學費應該留比新人, 而唔係一個老將
其實就算佢球季點慢入局都好, 點都去唔返19年前咁嫁啦, 呢個唔係球技問題, 唔係心態問題, 係身體問題
大部份球員呢個年紀已經消失咗, 留得低都要慢慢接受年紀老去選擇去轉型, 真係得好小部分仲可以咩起到隊波
係呀佢身邊有一個未比後浪推走, 但 klay就好明顯就係咩唔起
佢而家問題真係太慢, 打無球唔夠快揾空位, 打持球更加垃圾, 你可以話kerr同成隊波都有責任, 但佢作為球隊頭牌球星之一, 打到咁嘅表現, 點都係開佢波先啦唔通去屌啲冇機會發揮嘅新人咩
佢肯學雷槍, 學卡達等轉型, 乖乖做個射手仲可以玩多四五年, 如果仲係日日J自己果四隻手指, 諗返自己點樣單節幾多分幾多球三分點做佛祖, 要表現拎大約, 佢呢啲只係為自己著想, 毒害緊成隊波
其實完全冇人期望佢打返以前啲頂級3D身手,淨係想佢唔好鳩打
同埋好老實講,球隊山咗頂鄭約俾佢甚兩年傷,我諗全聯盟冇第二隊會咗做,依家仲要求3000以上真係唔合理
唔係殺, 事實係佢已經回不過去
望下佢下半場同OT啲出手先啦, 入還好, 唔入又輸波就會比人不斷放大, 始終而家隊波容錯率太低, 佢仲要抹殺埋年輕球員嘅機會, 學費應該留比新人, 而唔係一個老將
其實就算佢球季點慢入局都好, 點都去唔返19年前咁嫁啦, 呢個唔係球技問題, 唔係心態問題, 係身體問題
大部份球員呢個年紀已經消失咗, 留得低都要慢慢接受年紀老去選擇去轉型, 真係得好小部分仲可以咩起到隊波
係呀佢身邊有一個未比後浪推走, 但 klay就好明顯就係咩唔起
佢而家問題真係太慢, 打無球唔夠快揾空位, 打持球更加垃圾, 你可以話kerr同成隊波都有責任, 但佢作為球隊頭牌球星之一, 打到咁嘅表現, 點都係開佢波先啦唔通去屌啲冇機會發揮嘅新人咩
佢肯學雷槍, 學卡達等轉型, 乖乖做個射手仲可以玩多四五年, 如果仲係日日J自己果四隻手指, 諗返自己點樣單節幾多分幾多球三分點做佛祖, 要表現拎大約, 佢呢啲只係為自己著想, 毒害緊成隊波
其實完全冇人期望佢打返以前啲頂級3D身手,淨係想佢唔好鳩打
同埋好老實講,球隊山咗頂約俾佢兩年傷,我諗全聯盟冇第二隊會做,依家仲要求3000以上真係唔合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞