(2023-24 金州三老:傷、廢、停) 金州勇士球迷討論區(225)Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
因為睇得出古係有努力進步,豐富自己技能包,更加覺得佢慘毛都一樣
有時真心想勇trade走古,唔好浪費咗佢
咁我可以喺其他隊睇佢打30分鐘波,而唔係依家咁
根本要用多d Looney 苦命 wiggins同moody, 佢幾個打入paint area真係唔錯

橫掂3分都唔得
咁打法Playin都唔知入唔入到
已經浪費咗人地幾年
第一年都話無計
屌你kerr狗上年playoff 都唔俾機會人
睇住打到pat屎咁 但自己無得上
比我唔想留添
Klay 狗好心學下Westbrook
想隊波好就自己申請落bench 啦
其實以前內線都有好多高佬 bogut speights zaza mcgee west 唔知點解呢幾年個陣愈嚟愈矮
如果古今年出走,下年應該會吊打到勇好似sga fox呢啲咁
15大幾好嘢明知幾個老嘢冇力零調動
時代進步,5g年代
但隊隊都高我哋每個位一個頭點打
咁又唔好吹咁大
下半場俾人針對下已經收皮
係15大上半場唔出多啲俾佢牛入去on9姐
雷霆已經得一個高
教練on9姐擺大清俾sga食生菜
點會啊 一開始企出面 放棄籃框閘位唔比人剷入3分線咪得Steve Kerr on9
佢今場著便服
有足夠嘅時間打,呢啲體能爆炸怪物可以成長得好快,而且佢仲有呢幾年經打底
除咗綠同頂,勇邊度有人跟到古
睇今多年勇 覺得輸都合理 人地後浪真係勁
當年勇都係人地後浪
https://www.instagram.com/p/Cz0DbGhOk9d/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
今場夠唔夠頂洗底
見到佢笑返&打返起就好
點解Klay叫4爺?因為舉起4只手指?
其實都真係守到貼晒 唔關有冇踩實3分守…
應該係 除非仲有收緊4千萬個意思
個防守教練應該廢到冇落過order
梗係4個踩3分線唔守開波果個
仲叫魯大守開波驚人alley hoop
都有可能係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞