UK 電話sim 卡攻略 (3)

203 回覆
7 Like 3 Dislike
請問有冇人HK number用緊club sim養住?
剛到埗兩星期
帶號碼轉台club sim三星期左右
一直係英國都有signal收到SMS
但今日開始全日都冇signal
check返app第一個月果$58月費都仲未完到18號先完
本來打算18號就買佢$6 SMS養住

唔會無啦啦cut左掛?
P.S.試過重新開機都係咁
除左1P 仲有無邊個台用EE 都係OKAY?
1P 12GBP 得25GB唔夠用
LYCA用過 真係唔係1P果回事 大家都係用EE 都好明顯完全唔同
會慢好多 同成日LOAD空氣
所以就算開咗一個月$58月費plan冇再續月費都自動有效一年收到SMS?
就到一年先續SMS plan都得?

Reboot 完再唔得就試吓manual connect去O2
感謝🙏🏻
一手動O2就有返signal🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
收到哂🫡
感謝大家
相對voxi 12gb有60gb都係少貴
We are replacing the requirement to top-up your 1pMobile account with a minimum of at least £10 every 120-days, with a new minimum spend requirement of £10 every 90 days.

想慳錢就3個月轉一次台,10gb unlimited
咩台10鎊無限?
lyca 垃圾到狗也不屌
幾年前鴨記開左張3UK......(用來開REVOLUT)
前排想LOGIN 3UK睇下餘額, 居然改左野LOGIN唔番....
仲未有MOOD去改REVOLUT 電話號碼, 入唔番入面D錢走就.....
EE 係貴少少
但 coverage 好似最大?
係 特別揸車果時喺Highway 又或者搭火車 有時真係得佢收到
聽落 1p 性價比同 Voxi 一樣高
想問1p 啲plan邊度買最抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞