潮特sales向顧客大叫:「痴撚線架!」

271 回覆
1178 Like 17 Dislike
試過去新城市一田某個專櫃睇銀包,
見到有一個款幾啱,叫個sales拎出嚟俾我望下(鎖咗喺玻璃櫃),但係拎出嚟發現入面啲間隔唔係我想要嗰種,咁咪話“唔好意思都係唔啱,唔該哂“
點撚知個sales語帶輕挑講咗句“唔緊要,下次再嚟欣賞過囉!“
我火都嚟撚埋,行番去屌鳩佢
sales
:你講乜撚嘢?乜撚嘢再嚟欣賞過!?你而家全部同我拎哂出嚟擺喺櫃面,我全部款都想睇!“
:先生唔好玩嘢啦“
:拎啦!我想睇呀而家!
:死死氣拎哂出嚟
:好,欣賞完啦,唔該哂!
之後我就走咗,好撚嬲嗰次真係

有霸氣
試過喺旺中試鞋 試完覺得唔啱無買
個sales話:唔買就咪試啦
跟住我話:你講咩?
佢:話你咩?
我:屌你老母我唔撚試點知啱唔撚啱阿?
佢即刻無聲岀,淨係細細聲喺到up up下

死mk妹係都要搏屌

投訴佢啦 垃圾員工

大公司咩
除咗名牌名店sales 其他都係垃圾
啲mk仔賣垃圾潮牌以為自己賣貴嘢
如果有客話要試 佢要咩碼都話冇貨係基本
除非嗰個時段冇乜客好得閒
利申做緊sales

你老闆睇到post
唔知會唔會炒你呢

不如話屋企人見到user name會點啦
屌。根本做開sales一睇就知你會唔會買啦
睇你d衫柒吓柒吓咁,唔俾你試好正常

我睇你咁都知你係人狗雜交生出嘅雜種
見到有一個款幾啱,叫個sales拎出嚟俾我望下(鎖咗喺玻璃櫃),但係拎出嚟發現入面啲間隔唔係我想要嗰種,咁咪話“唔好意思都係唔啱,唔該哂“
點撚知個sales語帶輕挑講咗句“唔緊要,下次再嚟欣賞過囉!“
sales
:你講乜撚嘢?乜撚嘢再嚟欣賞過!?你而家全部同我拎哂出嚟擺喺櫃面,我全部款都想睇!“

有霸氣

口臭咪撚做sales啦
抵d垃圾小店比大財團收皮 執撚曬佢就岩 d貨食水深又西口西面
喺得潮特地庫買嘢嘅一係蝗
一係on9
一係on9

唔好一枝竹打一船人
紅鞋兒由中學買到宜家
老闆服務態度好好
唔怪得得佢一間無轉過鋪
潮特地下轉左再轉左果間
成個窗都係波鞋果間
我fd同我講 佢話想試下呢對
隻狗 : 你係咪買架? 個倉好遠 係先拎
我fd直接走撚左
我聽完都呆撚左

咁撚寸
但都唔知邊間
係咪有放啲sup x lv果間?
去玩下野先
sales

店員a 好人
店員b 仆街人渣垃圾廢柴拎去焚化爐都燒到怕污染臭氧層嘅死MK仔
有次我去mk一間叫做sec咩gun咩q買波鞋嘅店舖去買洗鞋用具,我問店員a問題都好好態度好有禮貌仲好詳細咁答我,之後我懷着一個好好嘅心情打開銀包走去買單,心諗今次去MK鋪度買野居然冇俾人串,仲唔走去買返注六合彩?!
不過買單嗰時個死肥仔店員B已經喵嘴喵舌,之後我叫佢個拎膠袋俾我,佢將件野好晦氣咁suck咗入去,然後交俾我嗰陣親我隻手都仲未接到佢就即刻放手,個手勢仲好似玩完magic咁 好撚柒。 個袋抵受不住地心吸力嘅影響所以往下跌,我雙手亦都接唔住就咁*拍*的一聲 跌咗喺台面,之後個死肥仔仲以為自己好撚型咁望一望後面,真係唔知呢個咁撚柒鳩柒嘅動作係做俾邊個睇。
我嗰刻真係好想屌柒佢 但係依啲咁小事如果都屌佢又好似顯得我好小氣咁 比着巴打你到底會唔會插鳩佢定係忍氣吞聲咁吞咗啖氣佢?
係咪 紅鞋宜
一係on9

唔好一枝竹打一船人
紅鞋兒由中學買到宜家
老闆服務態度好好
唔怪得得佢一間無轉過鋪

個價
成日屌人閪客果d又唔諗下係因為自己閪先
我記得早幾年幫公司入錢,個到大約有二十五萬,之後見時間充裕去左潮特行下睇下啲小禮物放工買黎送比條女,屌你睇岩個銀包,問佢幾錢,佢又係話有啲貴,你係有錢先買,唔好有錢買銀包冇錢放,咁我緊係拎一疊仔出黎同佢講有錢都唔同你買,我仲好記得個時佢個樣眼都突埋
sales

店員a 好人
店員b 仆街人渣垃圾廢柴拎去焚化爐都燒到怕污染臭氧層嘅死MK仔
有次我去mk一間叫做sec咩gun咩q買波鞋嘅店舖去買洗鞋用具,我問店員a問題都好好態度好有禮貌仲好詳細咁答我,之後我懷着一個好好嘅心情打開銀包走去買單,心諗今次去MK鋪度買野居然冇俾人串,仲唔走去買返注六合彩?!
不過買單嗰時個死肥仔店員B已經喵嘴喵舌,之後我叫佢個拎膠袋俾我,佢將件野好晦氣咁suck咗入去,然後交俾我嗰陣親我隻手都仲未接到佢就即刻放手,個手勢仲好似玩完magic咁 好撚柒。 個袋抵受不住地心吸力嘅影響所以往下跌,我雙手亦都接唔住就咁*拍*的一聲 跌咗喺台面,之後個死肥仔仲以為自己好撚型咁望一望後面,真係唔知呢個咁撚柒鳩柒嘅動作係做俾邊個睇。
我嗰刻真係好想屌柒佢 但係依啲咁小事如果都屌佢又好似顯得我好小氣咁 比着巴打你到底會唔會插鳩佢定係忍氣吞聲咁吞咗啖氣佢?

無論係去食嘢好去買嘢好,如果個店員唔合理地西鳩我面或者講晦氣說話,我一定屌鳩佢
sales

有霸氣

等睇sale狗又當自己唔係服務業話香港人多閪客
潮特只係一個嘆冷氣既地方,有錢都唔會係度買啦,都唔知真定假
一係on9

唔好一枝竹打一船人
紅鞋兒由中學買到宜家
老闆服務態度好好
唔怪得得佢一間無轉過鋪

個價

其實紅鞋宜屌得住算係咁,同期果堆都執得七七八八,例如七樓半。

呢個世界都係得一個沈嘉偉嫁咋。
唔講以為啲貨係sales嘅
潮特地下轉左再轉左果間
成個窗都係波鞋果間
我fd直接走撚左
我聽完都呆撚左

咁撚寸
但都唔知邊間
去玩下野先

冇架!全部都係波鞋既
隻sales成日企係門口
成隻看門狗咁
潮特地下轉左再轉左果間
成個窗都係波鞋果間
我fd直接走撚左
我聽完都呆撚左

咁撚寸
但都唔知邊間
去玩下野先

冇架!全部都係波鞋既
成隻看門狗咁

咁我知邊間
好撚窄果間好撚細果間
潮特地下轉左再轉左果間
成個窗都係波鞋果間
我fd直接走撚左
我聽完都呆撚左

咁撚寸
但都唔知邊間
去玩下野先

冇架!全部都係波鞋既
成隻看門狗咁

咁我知邊間
好撚窄果間好撚細果間

冇錯!
總之記住 落電梯轉左 再轉左 左手面第一間

包你有意想不到既對話與服務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞