潮特sales向顧客大叫:「痴撚線架!」

271 回覆
1178 Like 17 Dislike
有無人得閒去唔問價錢咁買野 之後包完話唔要
屌。根本做開sales一睇就知你會唔會買啦
睇你d衫柒吓柒吓咁,唔俾你試好正常

收鳩皮啦你識西睇咩
入一轉中環睇下幾多爛身爛勢大陸佬入名店買野

Mk sales識撚分咩
淨係識睇人個look估咋嘛

可能淨係識睇對鞋
如果有客話要試 佢要咩碼都話冇貨係基本
除非嗰個時段冇乜客好得閒
利申做緊sales

果然係弱智先做得sales
個sales罵得佢岩 覺得貴點解仲要試。俾佢試完實呀支呀佐「邊值咁貴呀,平d啦,d料咁差。。。」
sales界既垃圾
賣衫唔比試既垃圾鋪執左佢啦
抵佢地一世做sales 啦
人品既問題

你又唔好咁講
大把sales有料
係潮特個d mk仔mk妹垃圾
屌你老母你地又要自稱做sales
又唔撚sale我 都算
試完唔買仲要俾你地潤
做乜撚野sales呀
做看更啦屌你老母 反正你都唔撚識sale野架啦
講真
呢個年代仲有人肯行入潮特入你間鋪試野你執到啦
擘撚大你對死人眼睇下條走廊有幾多人?
以為仲係10年前既潮特呀?
收皮啦垃圾

激動得濟 sell打左做sale
潮特 唔意外啦
自從潮特間mastermind執咗之後就冇再去過
有冇錢,係冇樣睇嘅,話有樣睇嘅根本就係9吹,未見過世面
人地比錢拎張卡出嚟如果係金屬嘅我諗班mk sales手都震埋都似

利申:見好多真有錢嘅係分唔到,頭又唔梳,底3短褲白飯魚比錢拎張AE黑卡出嚟
有次又係轉角
睇個supreme x lv 個card holder
問下幾錢
佢話好貴 好似暗示我買唔起咁
我心諗我買起你間鋪都得啦
傻閪

咁你有沒買起佢間鋪

有錢都唔佢間鋪啦傻閪 整cheap自己

又比你駁到喎衰鬼
同某啲垃圾空中服務員一樣
而家潮特=淘寶實體店 入去真係為左涼冷氣
人地比錢拎張卡出嚟如果係金屬嘅我諗班mk sales手都震埋都似

利申:見好多真有錢嘅係分唔到,頭又唔梳,底3短褲白飯魚比錢拎張AE黑卡出嚟

agger 做過銀行reception
啲真係廢老樣拉車仔有幾球野

agger 做過銀行reception
啲真係廢老樣拉車仔有幾球野

淨係可用資金幾球
其他投資 其他銀行未計
狗眼看人低 仆街啦垃圾
有次又係轉角
睇個supreme x lv 個card holder
問下幾錢
佢話好貴 好似暗示我買唔起咁
我心諗我買起你間鋪都得啦
傻閪

去潮特第一句好應該問佢堅定流
做sales仲惡撚過個客,去買野要受氣
果次係旺中係副rayban太陽眼鏡
個sales好熱情走埋黎sale我 我話想睇下果副
佢咪拎黎俾我試下,個size唔岩咁佢又好主動咁搵人去唔知邊到搵個副

我心諗都係永其睇下 佢又拉住我又盛咁款
之後又幫我較又盛

我試左兩野諗住走佢開始黑面又話係咪太貴
我求9奇答佢太貴唔買 睇下其他先
佢又主動減俾我
跟住我話唔洗 佢就系晒面咁話買啦諗乜

之後我頭也不回 不帶一片彩雲咁走左
試過喺旺中試鞋 試完覺得唔啱無買
個sales話:唔買就咪試啦
跟住我話:你講咩?
佢:話你咩?
我:屌你老母我唔撚試點知啱唔撚啱阿?
佢即刻無聲岀,淨係細細聲喺到up up下

死mk妹係都要搏屌

屌那媽 好多年前係旺中個死mk 妹又係咁
唔試點知岩唔岩
又話唔買就玩野啦
個sales罵得佢岩 覺得貴點解仲要試。俾佢試完實呀支呀佐「邊值咁貴呀,平d啦,d料咁差。。。」

你真膠定假膠
弊在好多人係貪得意試,試完上網買,或者唔啱價照試

我覺得如果你由始至終都無打算買,就唔應該用人地嘅服務

利申 試乜都盡量攞比客 讀緊書Pt sales仔
試過喺旺中試鞋 試完覺得唔啱無買
個sales話:唔買就咪試啦
跟住我話:你講咩?
佢:話你咩?
我:屌你老母我唔撚試點知啱唔撚啱阿?
佢即刻無聲岀,淨係細細聲喺到up up下

死mk妹係都要搏屌

投訴佢啦 垃圾員工

呢d垃圾鋪頭仔投訴冇撚用
大大聲屌佢獲勁好撚過喇
而家D SALES好撚串架
我好聲好氣買野仲要收你氣
好多野我都唔係嫌貴 係因為佢地語氣差我先唔買
我一個月人工等於你地一年 由你地串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞