[26] 電單車討論區 (130)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
可以分享一下咩牌嗎
Gsx 8R
屌打R7
接受唔到盞頭燈
擺落8s到都還好 加埋fairing落去就...
睇落8R前手把好高好似有罩街車咁
R7個騎乘三角戰鬥好多喎 接近返以前R6
感覺兩架車定位上唔同方向
以中量級跑車嚟講 好似R7好啲 起碼騎乘三角係跑車先
唔知會唔會拎去鬥american twin cup
鈴木車不嬲都街街地
r1000都係坐高最矮手把最高
要訂定sensor
忍四都升級做忍五R3肯出新款未?
Lm
青衣奪命車禍|P牌鐵騎士載女友人遊車河 讓出唯一頭盔失事慘死
https://lih.kg/3547868

原來頭盔都唔帶
癲撚到
老虎唔比買R7, ban 左,後座太細塊
大癲
珍惜生命啦巴打們

真係自己申請
各位巴絲記住車你個個連頭盔都無嘅
打死都唔好上車
咪有r7你買囉
40匹車你想更新啲乜嘢
忍五,cbr500r 大家都大cc
R3 係小車車,廢到
新zx10r後座又大又厚

呢個角度有啲型
想買部電爬雞嚟代步 有師兄有揸過?評價如何?
自己改腳踏,分離把,就可以當小旅跑用吓
https://youtu.be/T00Pe0xoWEY?si=M343uKf_CERSDN46
睇片個座姿直頭係Ninja 650個味野嚟
扮吓跑都唔扮
所以先話定位唔同
8R=有罩街車setiing
R7=跑車setting
果時買車係車行叫佢執埋俾我咋, 都無乜留意
而家26界一窩蜂咁出同一副偈嘅雙缸跑/街/街跑/旅跑車,令我諗起46界一窩蜂出SUV
波子當初就係銷量唔好出咗Cayenne,等啲客買到架實用、方便日用、有返咁上下速度嘅車,結果大賣,其他車廠跟風;46就由本身四缸super sport轉哂做實用、方便日用、有返咁上下速度嘅雙缸
不過我覺得出發點除咗銷量之外,排放條例越收越緊都係好重大嘅因素
希望大賣帶得起26文化啦,雖然香港嚟講抄少兩張牌先最有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞