召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
btw台灣買車真心平

同埋選擇多,好後悔個陣環台無趁機買架返黎

又有環台完成嘅巴打

好撚耐啦讀u個陣既事
話說,買Garmin edge 520 邊到買抵

唔係好知邊度有平

CRC個價其實已經唔錯,平過北美

CRC有賣garmin咪錶嘅咩?

price.com.hk 揾,連sensor都係2050之嘛

有時price.com.hk嘅嘢都唔係最平,我有次隨便去間錶鋪買隻935錶竟然比price.com.hk最平果間仲要平10%
留名得閒學野
btw台灣買車真心平

又有環台完成嘅巴打

好撚耐啦讀u個陣既事

大神
btw台灣買車真心平

又有環台完成嘅巴打

好撚耐啦讀u個陣既事

大神

新手黎 呢到個個環法級數我收皮先

唔係好知邊度有平

我係加拿大見到。。。。之前減到$349cad。。。。

唔係好知邊度有平

http://price.com.hk 揾,連sensor都係2050之嘛

邊到 我見佢full set都2800起跳

點會揾唔到呀,2050連速度踏頻,2800係心跳帶加速度踏頻
想問下Garmin520同wahoo elemnt bolt大家點揀?
仲有想問下大家內胎爆左會唔會買補胎貼補返?
如果買嘅邊個牌子最好用?
定係買過條好過?
想問下Garmin520同wahoo elemnt bolt大家點揀?
定係買過條好過?

唔補,又要磨好麻煩
定係買過條好過?

唔補,又要磨好麻煩

內軚對比車價差距太大就已經預咗一闊三大
寧願買過條都唔補
好吧,唔該曬
定係買過條好過?

補得到當然補 補完又新既一樣
環保 唔好製造咁多橡膠垃圾
定係買過條好過?

但係新內胎真係好平

想問下各位爸打 個左手把好似圖咁彎左入去點整好
定係買過條好過?

但係新內胎真係好平

我通常都補番佢,又唔係成日爆,用左3, 4年條胎先補過4個位
廢事製造咁多垃圾出黎啦

炒過車?
牽起槍手個套,鬆螺絲校番正個槍手

炒過車?

大力出奇跡
好似係

利申上一個post係標準答案

炒過車?

連登有愛 唔該晒
請問邊度睇 lock 鞋多款呢?

其實唔知道平同貴有咩唔同
請問邊度睇 lock 鞋多款呢?

其實唔知道平同貴有咩唔同

牛牛有lock 鞋睇
與其話平同貴倒不如話係膠底同碳底嘅分別
以rb lock鞋黎講
碳底鞋係路感同傳輸效率同膠底都係冇得比
如果決心上lock真係唔好慳係隻鞋度
一對鞋可以用幾年
有無birdy 撚, 掙扎緊買唔買birdy 3好, 求意見
有無birdy 撚, 掙扎緊買唔買birdy 3好, 求意見

留名
我都想買
定係買過條好過?

內呔爆左咪當把布,山車用黎包尾擔都用你唔小啦
lm

炒過車?

大力出奇跡
好似係

利申上一個post係標準答案

幻想支槍手當係臭西
一巴修正掌車埋去
咁就掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞