召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇人出去踩吐公?

假日玩命

識玩一定咁玩
有obike gobeebike jojo 大混戰 瘋狂炒車
有冇人出去踩吐公?

假日玩命

識玩一定咁玩
有obike gobeebike jojo 大混戰 瘋狂炒車

命仔要緊,假日勿出
有冇人出去踩吐公?

假日玩命

識玩一定咁玩

命仔要緊,假日勿出

可以練習越野公路賽
聽日有冇人踩
有冇人出去踩吐公?

假日玩命

識玩一定咁玩

命仔要緊,假日勿出

可以練習越野公路賽

果日已經測試完SETTING同反應
屯元天 有咩地方好踩 好多地方都踩厭曬

試下踩出 屯元天,夜晚可以出下青公

南記
新手想問 如果想搵人踩單車去東歐應該去邊到問大機會d搵到人?
新手想問 如果想搵人踩單車去東歐應該去邊到問大機會d搵到人?

入gp問

其實去歐洲怕唔怕比人偷車
比人偷錢都叫仲有卡
車偷左就真係可以番香港
想問下如果用2800買部二手2012年既dohon sp8是咪on9?
睇圖係幾新淨唔似放左5年而且有改過車主話只係踩過3,4次

比人偷錢都叫仲有卡
車偷左就真係可以番香港

好似都唔多安全

比人偷錢都叫仲有卡
車偷左就真係可以番香港

好似都唔多安全

所以都想搵一兩個人一齊去 點都安全d

入gp問

tg: https://t.me/imthetrollking
想問下如果用2800買部二手2012年既dohon sp8是咪on9?

改左啲乜先

全新好似都係差唔多咋喎

入gp問

tg: https://t.me/imthetrollking

有神快拜

入gp問

有神快拜

有冇人睇緊World Championships Men Elite Time Trial ?

TOM
TOM

屙屎佬
TOM

屙屎佬

屙屎佬依次真係好堅
TOM

屙屎佬

屙屎佬依次真係好堅

四十幾秒

改左啲乜先

全新好似都係差唔多咋喎

全身好似3千幾,不過擺咗5年應該幾多地方生咗銹咯,就算唔生銹,最多都只係值1500
TOM

屙屎佬

屙屎佬依次真係好堅

四十幾秒

Tom 神 守護左地球
無比外星人稱霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞