召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
新手問路
想係大圍出去深水埗係咪經大埔道
有無google map 路線圖可參考

Youtube度有片睇
新手問路
想係大圍出去深水埗係咪經大埔道
有無google map 路線圖可參考

Youtube度有片睇

pro 奇已經出咗幅圖講條路線點行差唔多十年
星期日去Montreal睇比賽,希望sagan會贏
我想問下今年去左單車節既ching
評估個時既車係帶自己車定佢地既車?
住新界到時又可以點過去港島
利申 諗住下年去踩下
我想問下今年去左單車節既ching
評估個時既車係帶自己車定佢地既車?
住新界到時又可以點過去港島
利申 諗住下年去踩下

自己車
搭鐵去
https://t.me/Timwongg

巴打可唔可以加返我入去
早排換左車未join 過出車活動
https://t.me/Timwongg

巴打可唔可以加返我入去
早排換左車未join 過出車活動

換完車就係時候出黎踩下
嘩一入到黎睇巴打講啲筆直都要3000起跳 你叫身為學生哥既我得果2000筆直情何以堪呢 想買架單車可以比我間唔中係宿舍出發踩下咁咋
嘩一入到黎睇巴打講啲筆直都要3000起跳 你叫身為學生哥既我得果2000筆直情何以堪呢 想買架單車可以比我間唔中係宿舍出發踩下咁咋

又唔係一定要貴車先踩得
踩架廢鐵摺車一樣好開心
屯元天 有咩地方好踩 好多地方都踩厭曬

又唔係一定要貴車先踩得
踩架廢鐵摺車一樣好開心

二手囉

又唔係一定要貴車先踩得
踩架廢鐵摺車一樣好開心

二手囉

可唔可以係呢到問有無巴打放二手車架

又唔係一定要貴車先踩得
踩架廢鐵摺車一樣好開心

二手囉

可唔可以係呢到問有無巴打放二手車架

我記得好似有巴打放緊二手

你去facebook啲二手group搵下就有一堆啦
有冇人出去踩吐公?
新手想問如果想出一手giant邊到平同有保證d?

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

有無話台灣邊間

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

有無話台灣邊間

東南西北中 睇你邊區
想買咩車

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

有無話台灣邊間

東南西北中 睇你邊區
想買咩車

姐係都係搵番專門店?
因為我見官網兌番港紙都係$14xxx
係香港代理睇都係$14700
咁即係點...香港定台灣買
我想買TCR advanced2 2017 紅黑
https://www.hkbicycle.com/index.php?lang=chin&pg=product&number=GIA17BIRD-TRA2

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

有無話台灣邊間

東南西北中 睇你邊區
想買咩車

姐係都係搵番專門店?
https://www.hkbicycle.com/index.php?lang=chin&pg=product&number=GIA17BIRD-TRA2

台灣買好似再有折
巴打你第一次買rb? 唔熟d野係香港買會好d

建議去台灣買
香港19代理賣好貴

有無話台灣邊間

東南西北中 睇你邊區
想買咩車

姐係都係搵番專門店?

官網賣49800 基本會打九折 有啲甚至乎八五折八折 當你九折 唔退稅
44820 匯率計你1:3.849 11644
鳩噏有錯請指正

有冇人出去踩吐公?

假日玩命
屯元天 有咩地方好踩 好多地方都踩厭曬

試下踩出 屯元天,夜晚可以出下青公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞