召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
其實單車節前夕係咪要食多d澱粉質?
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

第一次玩50K,好驚要坐收容車

新手玩30k 踩到20公里當贏
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

Av30保平安

Google唔到,AV30係?

avg speed 30km/hr

Av25/6
上坡慢唯有靠落坡衝
eurobike有部碳架做緊3900

大陸牌子除咗trinx java同 烈風之外

eurobike呢啲真係唔好搞

twitter就我個人唔鍾意呢個牌子

你小心啲講野

咁我係唔鍾意呢個牌子喎
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

Av30保平安

Google唔到,AV30係?

avg speed 30km/hr

Av25/6
上坡慢唯有靠落坡衝

聽日落坡應該好難衝
第二年玩50k 希望唔洗上收容車
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

起碼要捱過青馬大橋 無咩機會可以喺上面踩
我以為乾式鍊油真係乾身嘅,落完幾日,而家一樣摸落去一手都係油,係咪正常架?

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?
第二年玩50k 希望唔洗上收容車

要幾早排前線 又比贊助商 孜咩咩 無左30分鐘
我以為乾式鍊油真係乾身嘅,落完幾日,而家一樣摸落去一手都係油,係咪正常架?

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

落完油 等佢滲左入軸芯之後 要抹左多餘嘅油(好似係

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

有抺過兩次, 但係, 我落完油果日好似未乾就出過一次車, 然後淋過雨, 唔知有無影響..

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

有抺過兩次, 但係, 我落完油果日好似未乾就出過一次車, 然後淋過雨, 唔知有無影響..

半個鐘左右就抹得
想摸落去無油 真係會乾到唧唧聲...

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

半個鐘左右就抹得

我主要想知乾式係咪其實唔係真係乾遮
個朝又要食咩好呢~

今朝食咗1/4個月餅,然後就去咗踩50。。。可惜我報唔到名聽日去玩

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

半個鐘左右就抹得

如果佢其實都係濕, 摸落條鍊都係會污槽, 對我黎講好似無咩分別
個朝又要食咩好呢~

今朝食咗1/4個月餅,然後就去咗踩50。。。可惜我報唔到名聽日去玩

聽講要 keep 一個星期做先有果種效果, 同埋正式黎講唔一定係澱粉質, 碳水化合物就得 (澱粉質係其中一種)

月餅好似係肥油多

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

半個鐘左右就抹得

如果佢其實都係濕, 摸落條鍊都係會污槽, 對我黎講好似無咩分別

濕係污糟好多
抹乾都係

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

半個鐘左右就抹得

濕係污糟好多
抹乾都係

師傅, 咁我個問題, 乾式鍊油係咪唔會真係乾透?
我點解睇文章話乾左應該係薄膜, 或粉狀?

1. 正常?
2. 落得太多?
3. 之前未洗乾淨?

半個鐘左右就抹得

濕係污糟好多
抹乾都係

師傅, 咁我個問題, 乾式鍊油係咪唔會真係乾透?
我點解睇文章話乾左應該係薄膜, 或粉狀?

膏狀
手機上唔到LIHKG

點解

可能IOS太舊
https://t.me/Atomickid

粉嶺新手求帶
好多人 早餐都食唔落
好多人 早餐都食唔落

食唔落,直接返歸
踩完30km碼表54分鐘
Strava 49,信邊個好
今朝入第一條隧道前落斜前已經見到有人炒到訓喺地要上白車
咁博做咩呢

一開波過左班直線都踩唔到既人就好好踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞