召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
手機上唔到LIHKG

點解
準備喺外國番嚟 會帶埋架單車番香港
香港屋企細 我諗緊拆轆再掛喺牆
大家平時點放車喺屋企?有咩心得 大家交換下

拆碌擺地下

就咁泊埋一邊
吊係天花板最慳位
eurobike有部碳架做緊3900

大陸牌子除咗trinx java同 烈風之外

eurobike呢啲真係唔好搞

twitter就我個人唔鍾意呢個牌子

你小心啲講野

諗住買部全新java 唔熟單車驚買二手唔識睇

你小心啲講野

都係睇筆直做人
入group 自然有人教值唔值(好似係

你小心啲講野

都係睇筆直做人
入group 自然有人教值唔值(好似係
見到沙田有個活動 有得贏件環法白色戰衣
有無巴打一齊挑機 要兩人先有得參加

Link?
19破風之旅 ?

Link?
19破風之旅 ?

無link 見到新城市廣場有個活動 請咗澳洲隊Orica Scott

你小心啲講野

Java好呀
聞說Java屌打venge

Link?
19破風之旅 ?

無link 見到新城市廣場有個活動 請咗澳洲隊Orica Scott

this?
https://www.facebook.com/shkpxoricascott/photos/a.1760234754276914.1073741829.1758453707788352/1762321320734924/?type=3&theater

係依個活動 唔該ching

『每組有兩名參加者合力踩,與一位ORICA-SCOTT 車手比試,兩個加埋距離贏到車手,就有機會得到親筆簽名的環法白色戰衣一件』
咪玩啦 俾你3個業餘去玩都唔會贏啦

『每組有兩名參加者合力踩,與一位ORICA-SCOTT 車手比試,兩個加埋距離贏到車手,就有機會得到親筆簽名的環法白色戰衣一件』

好難喎 踩得嬴先有「機會」 然後得一件 點分阿大哥
想踩過去但一定無位放車

好難喎 踩得嬴先有「機會」 然後得一件 點分阿大哥
想踩過去但一定無位放車

見佢有16年17年兩件 三組爭兩件 唔會贏咗都無掛
其實單車節前夕係咪要食多d澱粉質?
個朝又要食咩好呢~
準備喺外國番嚟 會帶埋架單車番香港
香港屋企細 我諗緊拆轆再掛喺牆
大家平時點放車喺屋企?有咩心得 大家交換下

拆碌擺地下

就咁泊埋一邊
吊係天花板最慳位

掛牆
新手 第1次買左公路車 ON99唔識 叫人裝腳架

Rb 拆左佢啦 有腳撐真心唔好睇

拆左 除左靠牆 有咩小秘技停車

拆咗佢喇+1

用腳踏卡住
用手把同seat靠住

如果係屋企嘅咪買個直立停車架

https://www.youtube.com/watch?v=UE31ghxnLf4
有8招挨車大法
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩
新手 第1次買左公路車 ON99唔識 叫人裝腳架

Rb 拆左佢啦 有腳撐真心唔好睇

拆左 除左靠牆 有咩小秘技停車

拆咗佢喇+1

用腳踏卡住
用手把同seat靠住

如果係屋企嘅咪買個直立停車架

https://www.youtube.com/watch?v=UE31ghxnLf4
有8招挨車大法

掉架車係地
https://t.me/FrankWestHK
可唔可以加我入GP
個朝又要食咩好呢~

係 要儲多啲肝醣
比賽前食條蕉
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

第一次玩50K,好驚要坐收容車
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

Av30保平安
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

Av30保平安

Google唔到,AV30係?
個朝又要食咩好呢~

50公里咋
你估你去環法咩

Av30保平安

Google唔到,AV30係?

avg speed 30km/hr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞