召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
想問下最 common 果條單車徑情況如何?
將軍澳果條打完風爛到唔踩得

孖橋到大圍 近體院個邊
係得文化博物館過d有樹封路味清
其他都有人清左/推哂路2邊

唔該晒

打完風剩係尋晚比人扯咗轉青公
未踩過單車徑

我踩去大圍食野炸
青公呢d地唔敢去
太多車手

孖橋到大圍 近體院個邊

唔該晒

未踩過單車徑

我踩去大圍食野炸
青公呢d唔敢去
太多車手

孖橋到大圍 近體院個邊

唔該晒

未踩過單車徑

我踩去大圍食野炸
青公呢d地方唔敢去
太多車手

孖橋到大圍 近體院個邊

唔該晒

未踩過單車徑

我踩去大圍食野炸
青公呢d地方唔敢去
太多車手

你好似尋日扯人扯得最勁喎

孖橋到大圍 近體院個邊

唔該晒

未踩過單車徑

我比人扯到想死,大部分單車徑都清左好多

孖橋到大圍 近體院個邊

唔該晒

未踩過單車徑

我比人扯到想死,大部分單車徑都清左好多

溱岸隔離隧道前一段有棵大樹冧咗,另外去吐露角最後果段都有冧樹封路

Tg gp班人好撚快

個個車手黎

好多刀客

Tg gp班人好撚快

個個車手黎

好多刀客

個個都刀
平路點玩

Tg gp班人好撚快

個個車手黎

好多刀客

個個都刀
平路點玩

唔敢出車

Tg gp班人好撚快

個個車手黎

好多刀客

個個都刀
平路點玩

唔敢出車

青公車展

Tg gp班人好撚快

個個車手黎

好多刀客

個個都刀
平路點玩

上山都冇得玩啦,個個咁好力

搵番幾年前初學果段路,穿過將軍澳靈實醫院後面上山,再沿路落番來,或者好似圖中路段,從寶琳北路踩上去,經馬游塘村入兜藍田後面個山一個圈,從靈實醫院後面落番來。。。我覺得幾適合MTB新手

我前日行呢條路, 寶琳北路上山, 馬游塘村後轉番出市區
摺車仔
不過怕太慢, 唔敢踩上車路, 都無乜問題

問題係沿途好多樹枝, 有次卡住左車輪, 差 D 炒

搵番幾年前初學果段路,穿過將軍澳靈實醫院後面上山,再沿路落番來,或者好似圖中路段,從寶琳北路踩上去,經馬游塘村入兜藍田後面個山一個圈,從靈實醫院後面落番來。。。我覺得幾適合MTB新手

摺車仔

摺車踩呢段,落下樓梯都可能震散個架,或者整拗個鈴
lm 求入grp

摺車仔

摺車踩呢段,落下樓梯都可能震散個架,或者整拗個鈴

所以我落完斜就轉番出去, 唔會踩落樓梯啦, 人都散

只係我新手, 落斜都 brake 到手抽筋
求加tg
https://t.me/Westlolz

No contacts found
求加tg

No contacts found

sorry add多次pls
求加入tg group

https://t.me/SickGatorade
好耐冇玩單車 6千蚊屯門撚有咩mtb好介紹
新地TEST係唔係要帶頭盔 幾錢個
新地TEST係唔係要帶頭盔 幾錢個

大佬 頭盔都無點踩單車節啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞