召集LIHKG所有單車jj (10)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

連心跳帶速度踏頻就抵,如果只速度踏頻就2050就得

連埋哂 佢話好多人黎到一問係英文就u turn 出返去,結果賣極都賣唔出
29吋山車胎有無推介 2.2吋踩到就死
想問下巴打,mtb又好小輪又好,RB又好係咪多數set 到架車坐上去之後腳尖鞋頭勉強掂地?
見人地隻腳伸得直過我又轉得好快

連埋哂 佢話好多人黎到一問係英文就u turn 出返去,結果賣極都賣唔出

巴打邊間?有興趣
想問下巴打,mtb又好小輪又好,RB又好係咪多數set 到架車坐上去之後腳尖鞋頭勉強掂地?
見人地隻腳伸得直過我又轉得好快

腳踏六點鐘方向隻腳微曲
三點鐘方向膝頭大約係腳踏正上方

Crossmark

巴打邊間?有興趣

茅啦1001set咁大把比我買左

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

2.1 同2.2 差少少 分別唔太大

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

係囉 又唔覺有1.9/2.0

英文有乜鳩所謂,小學未畢業咩,我都係用緊英文版

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

有1.95既,但除左爬坡 個分別唔大

山地車入得山,你無理由用跑街石屎地黎就山路

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

但呢期我都係爬坡多

1.95係邊隻牌子?

見有山地JJ 忍唔住留言

準備去Whistler

巴打住溫哥華?

港仔,專登去旅行朝聖

幾時嚟?

我地除咗whistler,溫哥華 north shore都好出名玩dh
利申住山腳

準備去Whistler

巴打住溫哥華?

港仔,專登去旅行朝聖

幾時嚟?

我地除咗whistler,溫哥華 north shore都好出名玩dh
利申住山腳

九月五號到步

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

但呢期我都係爬坡多

1.95係邊隻牌子?

都係crossmark

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

但呢期我都係爬坡多

1.95係邊隻牌子?

都係crossmark

淘寶無 搵日落鋪望望先
Gobee Bike 幾錢一架
好靜幾好踩

結構簡單丫嘛, 好似車呔都用唔使打氣
Gobee Bike 幾錢一架
好靜幾好踩

結構簡單丫嘛, 好似車呔都用唔使打氣

實心胎黎
有冇巴打踩過/緊 NeilPryde Bura?
感覺如何
有冇巴打踩過/緊 NeilPryde Bura?
感覺如何

Neilpryde 好野黎

準備去Whistler

巴打住溫哥華?

港仔,專登去旅行朝聖

幾時嚟?

利申住山腳

九月五號到步

九月應該都開始凍

Crossmark

淘寶全部都2.1吋
差少少又懶得換

但呢期我都係爬坡多

1.95係邊隻牌子?

都係crossmark

淘寶無 搵日落鋪望望先

【MAXXIS玛吉斯十字胎CROSSMARK山地自行车外轮胎27.5 26x1.95/2.1】,复制这条信息¥zumr0dUoFQY¥后打开👉手机淘宝👈
睇下呢道啱唔啱?
新post留名

第一頁有矮巴心得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞