[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(47) 大奶奶Rian

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我琴晚打10場都有1 2場bot
OTA播ching,唔洗更新架
跟據另一個ching講係可能卡嘅
早知唔snap番佢食4粒算
係呀
有時食4粒就算
你snap反而俾機會佢走
MMM又返黎,你叫-COST DECK點算
試過有幾次match咗一段時間之後都係撞返嗰幾條友好搞笑
又試過以為條友係bot點知最尾佢識emoji
不過靠 shuri sauron t5 落後兩路snap 8粒都係幾快就升到上去100唔使再卡
依家可以chill住玩 non meta deck了
佢都算好野 撚鳩啲人買revonna之後又改返
即刻唔玩負撚
法庭無ironlad有冇得搞
你玩hela 法庭就唔駛ironlad

見9成都係咁
你最緊要係抽到modok同hela
ironlad有就穩定d囉
try try先

我用普通法庭
覺得hela法庭比較唔穩定
hela一定要modok先,hela後,呢樣野invisible woman會有少少幫助
普通法庭抽3張,法庭,ironman同onslaught
先後次序冇所謂
同埋hela random咁拉出黎
ironman同onslaught唔在一齊就會差少少
同樣問題 ironlad有咩代用
見過人放ms.marvel但隻嘢有時好似有bug唔會加
ironlad都係保底囉
T7 ironlad 通常1/2機會可以hit到hela或者關鍵卡
ms marvel起碼個地點有一張卡先會+5
係呀 有時佢無加到 試過幾次以為自己眼花 下次再見到cap上嚟

Btw 我意思係你個副嘅ironlad有咩替代
好多時間都係自己眼花嘅
ironlad替代
諗下先
crystal?
大家抽張牌
多個機會
一係試我我嗰副LAD換JUBILEE
上咗100先係真正享受隻game
我都不停撞到兩個用momoko magick頭像嘅玩家 唔知有無你份

暫時覺得hela tribunal deck打bot最快最穩定
bot唔會有counter
同埋除咗個有時場地唔啱之外
可以接近場場都抽齊modok+hela+invisible woman
我咪就係果個ching囉
新手應該點先拎到多啲卡
除左課冇方法?
KEEP住解日任升CL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞