[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(47) 大奶奶Rian

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
On99
Werewolf既話 iron lad copy唔係reveal card唔計reveal
用佢講法點解隻狗可以禁左鋼鐵小子開COPY
岩先差一區贏 對面滿我剩兩格
打算iron lad拉狼人過黎
Iron lad copy lockjaw
狼人唔郁 輸左
好彩係打proving ground解日任姐個場

用法庭又上返7855
又保底抽先有6千卡,勁垃圾

法庭好似呢個meta冇咩野搞到
除非對面有enchantress
暫時一次都未遇過

套衫好H呀
無帶cage既話 wong 生化女克死
一早買左
冇見過
反而enchantress見多左
好少用佢
用緊情人節果個..
卡96-98卡到灰
覺得佢嗰mmr set得太勁
次次贏3場之後都會輸/退返3場
對面一定有counter (even 冷門卡)
或者完美 combo/完全捉啱路
懷疑高階電腦嚟
前兩季第一個星期上到無限 今季仲係到loop緊
真係好少
之前周圍kitty果陣有帶
Killmonger 太勁 顯得佢太廢
same feeling bro
我前幾季hea住都可以半個月內上到
今季遲咗先開始認真打好後悔
大家加油
不過其實我已經開始諗緊定係放棄算
用緊咩DECK呀?
玩LOKI/SHURI 啦
易玩 難COUNTER
主要玩 high evo debuff 同 shuri sauron
暫時覺得 shuri sauron 最順
但係就成日遇到 luke cage/shadow king/完美 loki/狼人 好難搞 (其實可能我廢
又成日遇到啲人T1就snap唔係好識應對
咁我試下玩 loki 不過好後悔冇抽到 nico
唔該曬兄弟關心聽我訴苦
一定有順同唔順嘅時候 所以順就snap 唔順就走
咁就會穩定上分
Shuri Sauron 易玩在就係你有t3 Sauron t4 Shuri 就可以snap 當然對方可能會有counter 你見佢snap返轉頭就要諗

200個箱了
要藍點所以開晒
我有127個
儲到執笠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞