[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(47) 大奶奶Rian

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
ON9 GAME打精伏好日都唔見一次wong,5 round開左兩次kama taji比對面
我副野有帶狗同盧克但剩係抽到過一次

仲諗住陰下佢
啱啱先知原來依家開焦點箱嘅變體會有埋頭像 唔怪得見到無啦啦多咗幾個靚頭像

想問下有無人同我一樣有bug
Rd 5 Lockjaw 跳出Thor之後 狼人唔識跳去右面
Rd 6 出rogue 狼人一樣唔識跳

搞到有啲想換
你轉出黎唔係play出黎喎
要自己打出黎先會跳
試過放雷神之鎚去lockjaw果到 一樣無跳 係唔係開完揭示 張卡換走狼人唔識跳
正解 我都試過係咁
好似話要揭示完張牌仲在場先會跳
lockjaw轉走左就唔識跳
咁可能佢無當你‘’played‘’ on reveal 牌
如果抽出嚟都係on reveal,有冇跳?
我仲未試
擺明引人買gold 做到咁出面
而家張卡仲要bug咗 無得split
連bundle 都唔跟時間出
啲f2p 玩家又儲唔切錢買
隻驚真係每況越下
諗緊買唔買ravona 好
想試佢加狼加哥布林個套
而家2蚊抵玩
岩岩再試左 lockjaw + yellowjacket 識跳 yellowjacket 有換其他牌出黎
我暫時試左iceman同雷神之鎚唔識跳
後悔無抽kitty pryde
吓 屌啊 咁咪唔統一?
睇嚟玩返monkey wolf個套比較穩陣
識唔識跳係睇運
佢地自己都認平衡做得差啦
張張新卡都break the meta咁濟
mmm未改之前一張兩費 十幾副deck唔撚洗玩
玉衡呢張鳩卡又係 turn6鋪撚完場比佢一野噴鳩哂 你起碼比人開埋牌先啦
而家隻狼人又係咁 擺明整到佢勁到仆街再nerf
呃完人課就nerf, 勁on9
7500金買左mmm
特登等1星期用金唔用token買
如果改返效果變成2rd 敢又可以落返場
真 而家個cycle就係 出張勁強break meta嘅卡比課長/有能力抽嘅人爽 爽完就nerf 然後再出過張
張張新卡都要改真係搞唔撚掂
見巴哈提過
舊版ongoing 2個效果
其中1個改做onreveal 下turn1
有無得諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞