[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(47) 大奶奶Rian

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Ha 頂唔順了 笑撚死
Surfer deck 見
難用 比場地搞 對面拉走你又得
YouTuber 有邊張牌會話唔勁
啲封面成日都係this card is insane, broken
DD係咪改左
人地放完牌無得撳落去睇
只可以隱約睇個張卡,仲要遇到pixel個啲勁難睇
應該bug黎
mmm又改返舊能力
ben brode:
咁都得
即係負撚 sera 全部都要再收埋
ss帶埋mmm就可以威威打橫行
啱啱改完ravonna又再一次廢埋
見佢改ravonna 先用token買
咁快就畀MMM二次收皮
成件事笑話
BTW
9號OTA
想輕鬆打bot升rank嘅
自己知要點做啦
即係點?
啲thumbnail全部都係click bait來 話咩easiest deck to infinite 玩落根本好多時都睇彩數

btw ms marvel要唔俾放同cost嘅卡 咁其實好易counter 場地俾松鼠 綠魔依啲都已經收皮
ongoing仲要可以俾人偷/消除
變3費根本影響唔大你話3費1攻都叫合理啲
勁on9 都明知會變成咁 係要彈出彈入
隔咗幾個月回鍋返嚟

見出咗個新spotlight 箱 想問下宜家金箱出卡個機制係點?

開咗廿幾個箱都冇卡出CL 38xx

同埋有冇咩meta deck 參考下
儲齊series 3咭 開金箱唔會再有新咭
淨係會有gold, gold ticket, variant, avatar, token, credit

想要新咭就儲spotlight鎖匙 見到啱lineup先開spotlight箱 最好就儲夠四條先開 咁就可以ensure到開到想要嘅咭

彈出彈入swarm又要收皮
彈出又彈入,出咭又唔諗下對meta 個影響,改咭又唔諗user 既感受
想問下,依家daredevil 係咪睇唔到人哋出咩,同埋個可升級個filter係咪有bug有啲卡睇唔到個可升級動畫嘅?
隻game好似愈黎愈多bug
改3費係合理, 但可唔可以順便改撚埋loki
3費唔會好似之前咁人人都帶, 但loki搞到人人都逼住要帶
從而搞9埋其他減費deck
啱啱睇bynx佢解答咗,話狼人要落先過lockjaw
因為大家嘅效果都係即時,變咗結算次序係睇邊張牌出先
所以如果lockjaw先出就會先計轉走張卡,就無得跳
3費冇乜影響
好似負撚咁
係T6一次過出好多牌
咁總之T5或之前擺低mmm負撚就棟係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞