[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(47) 大奶奶Rian

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇deck share下?我睇snap fan啲數據狼人deck好似用落唔係太勁 但我由20000打到上15000

Elsa可以buff falcon同beast 但同狼撞撞地
唔順嘅話換forge

遇咩對手多?多唔多狼
Conquest對面用HE+狼人,係咁用零費跳黎跳去+turn 6 Hulk。出齊knull death都唔夠打
咁有趣
無諗過HE配狼
得wasp, thing, shocker 有on reveal
有冇佢副deck 睇吓

Untapped上面搵到
基本上就係掉0費落Lockjaw,再加Ham/Nico/Thor/Jane跳黎跳去。T6 Hulk有18左右,仲有狼人同Thor
Thanks
簡單 暴力 抄吓先
終於由5萬幾上到5000內
總算完成目標
0課金, 全部卡都係開箱/用Token
呢隻Game 最好既地方係唔課金都唔會差好遠

依家少左好多動力
開始半棄game了

thanos,negative, shehulk次元, elsa move, junk 5場都唔同deck
得elsa move條友帶狼, 仲比隻狼卡死左自己
Elsa 配狼真係好難玩
睇嚟唔多人用狼
恭喜晒
就快下季 抖吓又再爬過
希望佢會推其他game mode
淨係玩rank同ticket開始悶
狼人 3 cost 擺落 SS deck 配合1堆3 cost 卡
同埋1啲1 cost on reveal 卡拉怪
再加 dazzler 有冇得諗
越諗越想抽 werewolf 試下
見咁多deck都狼跟nico
後悔冇抽nico
依家都唔知抽唔抽狼好
狗防唔到狼人
你on reveal唔reveal都照跳
鎖區就得
Kingpin就你要好識諗 搏中佢最後跳邊
狗果個我知, 但逼你落D on reveal既牌係狗果區已經好痛苦
我意思係當張牌成為meta大家都預對面會帶呢張果陣, 要防佢易防過kitty好多
吊他老母傻西,8)那點擺明冇做過
點解要等張卡nerf左先買呢?

真心唔明
一抽中新卡
| 📜遊戲體驗問卷調查📜 |

這一年來,我們嘗試帶給大家各種不同的活動
不論是遊戲的內容還是線下活動
我們都希望能得到大家的指教並改進🙏
因此準備了遊戲體驗調查問卷

大家將想法或建議通過問卷提供
讓我們未來可以為各位帶來更多、更好的內容💪
成功完成問卷還可以得到100 credits 喔👇
https://survey.isnssdk.com/q/60143/r118c0YK/c502/#/

#漫威 #漫威瞬戰超能 #問卷調查
---------------------------------------------------------
|官方網站| https://www.marvelsnap.com/
|Google Play 下載| https://bit.ly/3yUejh0
|App Store下載|https://apple.co/3eHfOIl
做完,電話果D鳩打算
100 credits
多撚謝
送既咪撚蝕俾佢
一定唔夾dazzler 無位比狼跳
可以試配kraven silk spider man Polaris jugg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞