[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
比賽果副 一決生死 海龍好勁

點解我上youtube睇佢直播緊其他嘅?

youtube而家好似係實卡個面

另外game入面我一開始仲睇到決鬥重溫
而家好似睇唔到既
我睇左個幾場好多石像同鳳凰神
卡通見過一次~仲有人玩忍者

屌,我仲以為佢會直播埋,咁我洗鬼睇你咩,我慢慢睇重播算啦

唔知佢最後幾場會唔會真係直播~而家我就仲未搵到

屌佢,決鬥重溫都冇得睇
我以為佢係duel links 直播,實卡我5洗睇你啦。

K社搞咩?

點解我上youtube睇佢直播緊其他嘅?

youtube而家好似係實卡個面

另外game入面我一開始仲睇到決鬥重溫
而家好似睇唔到既
我睇左個幾場好多石像同鳳凰神
卡通見過一次~仲有人玩忍者

屌,我仲以為佢會直播埋,咁我洗鬼睇你咩,我慢慢睇重播算啦

唔知佢最後幾場會唔會真係直播~而家我就仲未搵到

屌佢,決鬥重溫都冇得睇

一開始仲睇到,而家唔知做乜

wcs用仆街deck
有dl睇

都係完全靠運
屌打卡通 正
日本代表都好無癮,差唔多0交流下贏

垃圾卡通

垃圾卡通

真係估唔到世界賽都仲有人用卡通~

垃圾卡通

家下太多牌型破卡通,無上個月咁好用,估唔到dkay仲用

好似仲未見過黑龍
好似每個都差唔多,冇話邊個跑出黎

垃圾卡通

好似仲未見過黑龍

日本仔係round2用黑龍秒左dkayed

垃圾卡通

好似仲未見過黑龍

實戰覺得粉碎不死龍高勝率過平衡看破黑龍

實戰愈穩愈好~用平衝成日雙陷起手~

垃圾卡通

好似仲未見過黑龍

實戰覺得粉碎不死龍高勝率過平衡看破黑龍

實戰愈穩愈好~用平衝成日雙陷起手~

有無人知G組打成點
係咪分左日本同歐美直播 不過其中一邊睇唔到

垃圾卡通

好似仲未見過黑龍

果副不死龍黎,搭牛頭鬼一定冇入黑龍,否則會變雙系統卡手

暫時睇落去,唔係太多技術含量係入面,個個都係睇運

垃圾卡通

好似仲未見過黑龍

果副不死龍黎,搭牛頭鬼一定冇入黑龍,否則會變雙系統卡手

暫時睇落去,唔係太多技術含量係入面,個個都係睇運

就咁睇如果真係直播會好悶
好似場場都係一面倒
係咪休息緊
見到佢左播個logo
係咪休息緊
見到佢左播個logo

等上一場40分完左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞