[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
呢個POST真係就沉

16小時無人理姐 垃圾game真係自取滅亡緊

遊戲模式單調
活動卡/卡包D卡都出得又慢又冇咩用

restart情況會好返少少既 會有人去衝下王
唔衝既應該都係放置 連loop兩個活動
已經有活動卡既真係game都唔洗入 玩黎都曬氣
因為ur同sr珠已經多到爆 唔洗再刷
無記錯我好似已經成150sr珠...

都唔知搞咩出卡又突然慢左,屌你,你有咁多系列,驚死冇卡出咩,連初代嘅黑蠍同古代機械巨人果類都未出,ehero真係下年都唔知會唔會出

仲有傳送門d卡又咁耐都唔update
呢個POST真係就沉

遊戲模式單調

都唔知搞咩出卡又突然慢左,屌你,你有咁多系列,驚死冇卡出咩,連初代嘅黑蠍同古代機械巨人果類都未出,ehero真係下年都唔知會唔會出

三萬條key冇用過
上次個蟲同恐龍deck
應該都係season end前一日出
呢個POST真係就沉

遊戲模式單調

三萬條key冇用過

其實唔係出卡慢左,係k記特登拖鳩你
因為就黎1周年,所以瘋狂復刻野
知你班契弟一定會等到1周年睇下有乜搞作
到時爆一堆野出黎好似好豐富咁,你班傻鳩又會戇鳩鳩咁課金
法老王琴日打完我個fd今日就岀片
就copy deck 係有少少似嘅
(我知一早有斧頭玩法 但正常依家無人用)
一打完就岀片

幾時一周年?
剩係記得k社delay 左好耐
一打完就岀片

之前都講過,呢到有巴打講完一啲combo,但未係好多人玩,佢第二日就出左片,佢分分鐘而家都睇緊我地講野
一打完就岀片

之前都講過,呢到有巴打講完一啲combo,但未係好多人玩,佢第二日就出左片,佢分分鐘而家都睇緊我地講野

所以依家真係要自私玩
我朋友垃圾DECK靠命抽上王
咁撚勁俾佢咁樣抄
不過抄得唔完美 戇鳩用平衝放3粟波同熔岩
平衡通常起手1/2隻怪 一定卡死佢
一打完就岀片

所以依家真係要自私玩
我朋友垃圾DECK靠命抽上王
咁撚勁俾佢咁樣抄
不過抄得唔完美 戇鳩用平衝放3粟波同熔岩
平衡通常起手1/2隻怪 一定卡死佢

所以一直都唔中意佢,屌你,你話榮少都好啲,佢刷分片係唔錯,呢條友啲卡組一直都係睇人地或好似今次咁,仲要搞到好似自己原創咁,之前世界賽又on9唔夠打
今次門神我一粒珠都冇爆過
石都冇心刷,下個月食屎
石都冇心刷,下個月食屎

你重課開怕乜
石都冇心刷,下個月食屎

你重課開怕乜

邊有
辣殺驚,每日一屌
辣殺驚,每日一屌

依家大家連屌都費事
沉晒
辣殺驚,每日一屌

依家大家連屌都費事
沉晒

等1周年啦
11月就1周年
睇佢有咩搞作
辣殺驚,每日一屌

依家大家連屌都費事
沉晒

等1周年啦
11月就1周年
睇佢有咩搞作

復刻柏加索斯
作為第一個活動緊係要復刻下做紀念
辣殺驚,每日一屌

依家大家連屌都費事
沉晒

等1周年啦
11月就1周年
睇佢有咩搞作

復刻柏加索斯

即刻
棄game
再屌佢老母
辣殺驚,每日一屌

依家大家連屌都費事
沉晒

等1周年啦
11月就1周年
睇佢有咩搞作

復刻柏加索斯

即刻
棄game
再屌佢老母

岩先遇到條友一味防守同扔我牌 佢成場冇攻擊過
好撚辛苦召到隻大熔怪想屈死我 一到我回合就用引導者召鳳凰神出黎
爽撚到 超級心涼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞