[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
呢個一定係外掛黎屌你老母,好幾次場面優勢極大要最後直接攻擊果下個畫面都會停咗,跟住就會彈舊野出黎話連線位置錯誤,強制關game唔撚係咁既,係會彈舊野load15秒跟住寫住對手投降/超過時間落敗,雖然最尾都有判我贏,但我都幾肯定都會判埋佢贏
同埋好橋架wo,係上到遊戲王/重置第一日/撞倒上次wc盃G組原本第2名[華麗轉身] /上次wc盃f組第4名個台仔[小菲爸爸]先會咁

公開祕密啦
我之前都狂屌最後一擊 必勝一擊先斷
仲要唔係一次 幾次 點會唔係chok bug

同埋高排位/分數既對手先會出現呢D情況,真係好大疑點

世界賽k社咪捉bug取消佢地資格囉
但平時打rk k社點會咁得閒每季都捉
所以呢啲bug狗又可以出返黎打橫行
有冇賣左ac嘅巴打分享下而加咩價位
隻驚真係已死 個post靜到仆街
連屌都費鳩事
連屌都費鳩事

屌到手軟,佢自取滅亡緊仲有咩好講 我寧願佢增強入面啲卡組仲好,例如守墓等
連屌都費鳩事

屌到手軟,佢自取滅亡緊仲有咩好講 我寧願佢增強入面啲卡組仲好,例如守墓等

就快執柒
連屌都費鳩事

就快執柒

好日唔打一次rk 一打打第二場就501
連屌都費鳩事

就快執柒

好日唔打一次rk 一打打第二場就501

打到上傳一又一大班友用熔岩蟲
今次升王要多謝沈巴
佢早幾日話俾黑龍屌打
我答佢用控制有力一戰
之後我就組副控場deck打俾佢打

跟住岩岩屎忽痕覺得咁耐無打rk
就想用嚟打下 都無諗過衝王
點知無諗過反而狂贏直上
除咗斷線一次(上面講嘅501) 就無乜點輸

想問下點解階段31 使用陷阱卡35次
用極都係0既 係咪中BUG定點

笑左 咁樣燒死佢

飲巴
場升王勁好draw~全部抽轉防同減攻~
睇燒血牌比人燒死真係正

飲巴
場升王勁好draw~全部抽轉防同減攻~
睇燒血牌比人燒死真係正

真心佩服飲巴,零課同埋係咁唔齊卡嘅環境入面砌deck升王,真係唔簡單
想問下點解階段31 使用陷阱卡35次
用極都係0既 係咪中BUG定點

過左太耐 唔係好記得,幫你推下

屌佢老母臭西咁鐘意玩仆街deck
On99
頭先打局係對面係平衡, 21張牌

3栗波
3軍曹
3重力斧
3天鬼
3大盾
3 remote
1 阿奴比斯

一開始用魔法彈弓手殺佢2隻天鬼已經都WIN WIN地
但最後比佢3栗波屈死左
On99
頭先打局係對面係平衡, 21張牌

3栗波
3軍曹
3重力斧
3天鬼
3大盾
3 remote
1 阿奴比斯

一開始用魔法彈弓手殺佢2隻天鬼已經都WIN WIN地
但最後比佢3栗波屈死左

雖然係on 9但都叫唔係仆街

其實呢啲standard deck好難打,實卡仲有冇呢啲deck?
我記得以前果個年代好多人玩呢類deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞