[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

d圖邊度搵

d圖邊度搵

PAD POST收集
自然係咪性價比最高?
自然係咪性價比最高?

視乎你係咪運氣撚
6/20機率抽細怪
自然係咪性價比最高?

視乎你係咪運氣撚
6/20機率抽細怪

我而家玩自然都加兩張靈交
之前實在太易卡死
大怪keep5張
自然係咪性價比最高?

視乎你係咪運氣撚
6/20機率抽細怪

我而家玩自然都加兩張靈交
之前實在太易卡死
大怪keep5張

I mean自然係咪庶渣價錢 燒鵝味道
原來聽朝7點半世界賽開始
有冇巴打會睇?
有冇巴打會睇?

今晚0245睇英超
聽日7點半應該未起身

btw 岩岩用天使 納際 for fun打rk
所以由本身水deck上既傳2跌返1
無所謂因為都係for fun無諗住衝純阻人發達
跟住係傳1就轉玩城之內幸福降臨
屌佢連勝又上返傳2 真係笑死人

所以話技術都係其次 依家真係純打運
SAVE左其中一場幸運降臨
有興趣可以去睇
有興趣可以去睇

反而有啲期待世界賽佢地卡組會唔會做出新卡組 都想睇下dkayed表現
有興趣可以去睇

反而有啲期待世界賽佢地卡組會唔會做出新卡組 都想睇下dkayed表現

應該都係黑龍內戰
或冰結同你鬥運
有興趣可以去睇

應該都係黑龍內戰
或冰結同你鬥運

呢個2情況我相信都會出現,亦都睇下冠軍嘅水準去到邊
有興趣可以去睇

應該都係黑龍內戰
或冰結同你鬥運

呢個2情況我相信都會出現,亦都睇下冠軍嘅水準去到邊

其實我覺得呢到好多巴打都有冠軍實力
只係輸運/時間/人力(好多人接力玩同一ac)

至少世界賽頭100技術應該不分上下
比嘅只係運氣
有冇巴打會睇?

今晚0245睇英超
聽日7點半應該未起身

btw 岩岩用天使 納際 for fun打rk
所以由本身水deck上既傳2跌返1
無所謂因為都係for fun無諗住衝純阻人發達
跟住係傳1就轉玩城之內幸福降臨
屌佢連勝又上返傳2 真係笑死人

所以話技術都係其次 依家真係純打運

用神鷹納祭喺黃金1連聖刻基Deck都唔夠打
慢同埋太耗手卡
改技直接送神鷹終,後手勉強有4張,先手得3張,本身神納展開已經唔算快,偏向企場控制,不過估唔到慢到咁
本來諗住華麗孔雀舞應該有女王或者豎琴師或者舞者加強返,不過無

依家打控場Deck都幾難

見人用命抽3鳥佛搭復活納祭果隻怪,都有一定強度,但打卡通可以直接投降

我之前同你地打決鬥室咪咁玩
但我得2鳥佛
有冇人教下遇到卡通deck點打,完全打佢地唔到,比人屈機
有冇人教下遇到卡通deck點打,完全打佢地唔到,比人屈機

呢啲仆街deck同你賭運無計
你一係就破到佢場地
一係就用豬突撞過去佢隻怪到
(你本身隻怪要高攻過佢)
就可以打爆佢隻卡通怪

btw唔知點解block左你
比賽果副 一決生死 海龍好勁

點解我上youtube睇佢直播緊其他嘅?

youtube而家好似係實卡個面

另外game入面我一開始仲睇到決鬥重溫
而家好似睇唔到既
我睇左個幾場好多石像同鳳凰神
卡通見過一次~仲有人玩忍者

而家好似睇唔到既

屌,我仲以為佢會直播埋,咁我洗鬼睇你咩,我慢慢睇重播算啦

而家好似睇唔到既

屌,我仲以為佢會直播埋,咁我洗鬼睇你咩,我慢慢睇重播算啦

唔知佢最後幾場會唔會真係直播~而家我就仲未搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞