[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
幼龍 真係得啖笑

二重不死族
Lm跟進比賽detail

岩岩食晏個陣整既,因為我地今次16 個人要分兩間房,8個人一間

第一日打7場,
第二日打8場就岩岩好打得曬

大家點睇?俾d 意見

p.s. 😭🤘🏻巴打唔好意思,excel 出唔到emoji,夾硬改左你個名做喊住rock

岩岩食晏個陣整既,因為我地今次16 個人要分兩間房,8個人一間

第一日打7場,
第二日打8場就岩岩好打得曬

大家點睇?俾d 意見

p.s. 😭🤘🏻巴打唔好意思,excel 出唔到emoji,夾硬改左你個名做喊住rock

其實一日打咁多場會唔會搞到好攰或好耐咁?定係分4組,4個內戰,成績最好就係組內冠軍,然後4個冠軍打?

其實一日打咁多場會唔會搞到好攰或好耐咁?定係分4組,4個內戰,成績最好就係組內冠軍,然後4個冠軍打?

如果分4組內戰就要抽籤分組

如果分4組,每組大約4個
咁可以3盤兩勝,第一日分組賽,第2日4強戰
大家點睇?

大家點睇?

但咁樣嘅話,小組同分會點都要講清楚

大家點睇?俾d 意見

巴打很有心

By the way, 喊住rock

大家點睇?

但咁樣嘅話,小組同分會點都要講清楚

搵個人抽籤抽分組囉
抽左就信佢
唔怕麻煩既就錄youtube 抽分組
感謝魚蛋巴整賽程
我覺得有賽程自行約戰可行性高啲
因為無可能咁好彩全世界得閒入決鬥室
一陣有參賽者無入 佢嘅對手就白等
如果判自動晉級又無癮

我建議

初期:私下約 原因係太多人難夾
後期: 決鬥室 少數易夾 同可以俾人睇高手對決

我建議八強先決鬥室
八強前自己約戰
Btw我果組又高手又課王
我等食屎
留名睇賽果
咁將16個分成4組,每組頭2名可以進級八強,而小組階段時自行搵對手對戰,然後將結果係到交代番,巴打再作統計,我唔信24小時都同唔到對手夾時間
第二日就可以開房做八強戰,大家都可以入去參觀

咁樣?

咁樣?

果個打錯
應該係
A1對B2
B1對A2
如此類推
咁將16個分成4組,每組頭2名可以進級八強,而小組階段時自行搵對手對戰,然後將結果係到交代番,巴打再作統計,我唔信24小時都同唔到對手夾時間
第二日就可以開房做八強戰,大家都可以入去參觀

之前打台仔個比賽,都係1日內自己同對手安排對戰

咁樣?

果個打錯
應該係
A1對B2
B1對A2
如此類推

8強定用EXCEL 隨機抽?

咁樣?

果個打錯
應該係
A1對B2
B1對A2
如此類推

8強定用EXCEL 隨機抽?

小組就一定係抽籤,八強就a組第一打b組第2咁
各位巴打加油
認真一問
有冇限制deck?

例如 禁用 仆街蟲、丟牌、扣血、卡通

真係要講清楚
認真一問
有冇限制deck?

例如 禁用 仆街蟲、丟牌、扣血、卡通

真係要講清楚

我上面建議過一個主題
大家可以參考下做今次連登杯既準則

我用上網個d random 抽籤抽出黎,大家有冇異議?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞