[I/A] 遊戲王 duel links(30) k社幾撚時執?

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
建議 技能俾用重新開始?
減低初頭抽唔到怪冇對戰到而輸嘅機會
因為30卡 要落多d魔陷
隨時起手4魔陷

所以考你組牌比例
實卡都係咁無得重新開始

聽大家意見我無所謂
正係用重新開始影響不大

比例我都大慨知嘅 不過唔想因為運氣fuck draw 冇引
可以一副卡打曬咁多場?

今次係 無放入標準到
因為要體諒下無課既人組唔到咁多唔同DECK
我唔係沈巴
我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 扣血 (扣血針對deck 一張半張唔算)
- 卡通

2) 卡組牌數:30

3) 只可以用「重新開始」

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

無野可以再賴啦 三局兩勝加重新開始

大家睇呢個有無問題
無問題第一次連登杯就咁 好嗎?
我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 卡通

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

大家睇呢個有無問題

我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 卡通

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

大家睇呢個有無問題

就咁啦,開始左先,如果再傾再改有排都唔打得,完左呢次可以檢討同埋下次可以再邀多啲人參賽
如果連登杯做到本港具指標嘅賽事就好
啱先睇完規則 9組左副30張打rank
連贏2場
請魚蛋巴最後定犒賽程 時間
再加咪我上面既主題 出一個留言
咁就可以開始打
聽日整
我而家重喺街

岩岩食晏個陣整既,因為我地今次16 個人要分兩間房,8個人一間

第一日打7場,
第二日打8場就岩岩好打得曬

大家點睇?俾d 意見

p.s. 😭🤘🏻巴打唔好意思,excel 出唔到emoji,夾硬改左你個名做喊住rock

多謝巴打咁有心整咗個表,仲幫我改咗個咁正嘅名唔該晒
不死龍既效果終於係打鳳凰果陣用到

btw 期待30deck既比賽

感覺好似細個去天悦d自己搞既比賽咁

感覺每一組都好強 組組都係死亡之組
不死龍既效果終於係打鳳凰果陣用到

btw 期待30deck既比賽

感覺好似細個去天悦d自己搞既比賽咁

期待「估唔到」既感覺
依家打ranking
出一兩張牌已經知對面deck有咩卡
我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 卡通
- 冰結

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

大家睇呢個有無問題
禁deck我加左「冰結」
相信大家無意議
死亡組
我果組除左「小醜」未打過唔知咩水平

就「八哥」同「逆轉」巴

無馬後炮 上個post我留言話打親呢兩位
我都係九死一生 專克我 玩撚完
唔明個分組
第一日打一場
之後第二日4組又見到自己個名2次
最後點計分
唔明個分組
第一日打一場
之後第二日4組又見到自己個名2次
最後點計分

冇野了
原來係舊嗰個未抽俾人引用左
我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 卡通
- 冰結

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

大家睇呢個有無問題

冇份參加, 不過覺得俾得重新開始不如俾埋平衡

就「八哥」同「逆轉」巴

勁人入曬同一group...........弱者可偷雞了

就「八哥」同「逆轉」巴

唔係跟#848個分組咩
我總結多次我建議主題﹕

1) 禁仆街deck
- 掉牌
- 卡通
- 冰結

4) 三局兩勝

5) 沒有限牌

大家睇呢個有無問題

冇份參加, 不過覺得俾得重新開始不如俾埋平衡

no la 本身想無技
平衡即係間接逼人用死某deck
例如蓋亞 控場等
咁就無左組新deck既意義

就「八哥」同「逆轉」巴

勁人入曬同一group...........弱者可偷雞了

4個入面 三個遊戲王
小醜唔知係咪...

我用上網個d random 抽籤抽出黎,大家有冇異議?

應該係呢個分組先啱?
再打淘汰賽咁樣
第一日分組賽
第二日淘汰賽(8隊/4隊?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞