[KPOP] K-POP 2023討論區 (43)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike
仲有人信mr removed?
5050個4條女講到咁慘
以後都可以好好休息 唔洗做藝人咁慘了
Cupid前4首歌都未紅都講到又暈又要吸氧氣咁錄音拍MV
唔知以為要做埋編曲 揸埋機拍片

話撚咗隊垃圾好快收皮㗎啦
認真講佢地首tell me 同 loving me都幾好聽
Aran把聲係kpop黎講都幾特別
但4個入面除左aran之外 全部樣同聲都冇辨識度
咁都接到咁多廣告同barbie OST真係中撚左頭獎啦
其他霉團仲係宿舍圍埋一齊數腳趾咋
真係未見過岩岩出道既人會嫌多野做

又話開投資會冇預先通知佢地 又話啲答案冇問過佢地
你地4條女係老闆定代表先係老闆
投資會唔吹大點攞錢 講到你地乜都做唔到有人會比錢投資你地?
做唔做到一回事啦 做唔到投資方最多屌鳩代表架姐 又關你地4條友咩事

拍廣告又話冇通知 做藝人本身都係會有好多臨時行程
仲要係同其他公司合作 提早一禮拜 甚至一兩日都有可能架啦 有廣告拍又話驚

同埋未紅個陣錄4首歌 又唔洗點打歌 剩係錄音都又暈又要吸氧氣
個陣係咪應該都要考慮下係咪要繼續做藝人?
到紅左個情況應該會更加惡劣 甚至活動唔到
到cupid爆紅左又突然好返哂咁款 但又講返以前唔紅個陣有驚恐症咁神奇

同埋佢地點睇唔似得39kg啦 條腰又唔係S型
你話張員瑛 有娜得39kg我就信啦
二五女乜都講得出
BADDIE真係好難聽
幾時到25女jini爆料
要俾面人性美
🔥🔥韓網800樓熱帖評論翻譯🔥🔥
#五代男團處境困難的男愛豆#
TXT崔然竣談及男團不受關注的現狀
TXT成員崔然竣做客GOT7成員BamBam的個人網綜《Bam House II》時稱最近男團不如女團那麼受關注,他的這番話隨即引發了韓國網民的熱烈討論。
cr.pann.nate

五代新男團我淨係睇ZEROBASEONE 同 EVNNE
TAEMIN 태민 The 4th Mini Album 'Guilty' | Time Table

〖Guilty - The 4th Mini Album〗
➫ 2023.10.30 6PM KST
LE SSERAFIM Digital Single 'Perfect Night'
CONCEPT PHOTO

唔知算唔算Kpop
有冇人有留意過金雞蛋成立左隊band
由3個 youtuber / twitch 加個前nmb member組成
首歌聽落都唔差
https://www.youtube.com/watch?v=On6Pm4M-dQQ&ab_channel=%ED%83%80%EB%A7%88%EA%B3%A0%ED%94%84%EB%A1%9C%EB%8D%95%EC%85%98

lessex 搞到aespa咁
Cyberpunk 2077Aespa❤️‍🔥又真係幾適合Cyberpunk concept。

Aespa💝唔搞AI,不如轉Cyberpunk時代啦
唔知有無人講過
伯賢同 ateez會今年同lol有合作project
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞