[KPOP] K-POP 2023討論區 (43)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike
skr喺監獄
話說琴晚發夢,比我夢見IVE Rei

我同Rei係同班同學,全班都係班房。Rei坐我前左位置,個老師唔知搞緊咩,比張紙黎,全班分組做group discussion。

我同Rei + 5/6個人一組。其中一個同學攞到張紙後,用英文拼日文句問Rei野from張紙(似特登),但冇人聽得明。

成組人一齊係咁笑(包括我 & 問個位 & Rei),夢入面勁撚好笑(雖然唔知係到笑乜)

笑咗好耐之後,突然個老師話放學,然後Rei&全班 就執嘢走出門口,我就去前面個班長到交功課後....

就因為要屙夜尿醒咗

我真係發夢夢到
Rei
冇問水

你睇開亞視?
https://youtu.be/WGm2HmXeeRI?si=k85fsOqxUFHMLL2I

團名QWER來自某線上遊戲的技能鍵Q、W、E、R,寓意著像在遊戲中根據情況組合技能來引導遊戲進行一樣,他們將以四個不同的位置來完成多彩的音樂。

Magenta與Chodan是知名內容創作者,也是活躍於Twitch直播的實況主。
李始燕是前日本偶像NMB48成員。
Hina是在TikTok上有400萬粉絲的Coser。

換代了
好好睇
best dance performance
又到資本操作既黑暗時間
best dance performance又冇ITZY NMIXX
K團已收皮
不過Mnet 會唔會有stage 比佢地表演
孩子會作為入圍唯二實力女團幫手爭返一啖氣
算吧啦 隊限定垃圾
上次the show 已經少團 solo CB
又冇大勢團CB , 咁都攞唔撚到個一位
仲好意思延長
舒華唔去?
對比其他果4隊, 夠用啦
ae3pa夠
咩意思
計埋Gigi(耳返冇壞版)🙏🏻
禾bb 崔傘
麻麻地
2023年甜瓜音樂盛典將新增 "Millions TOP10 "獎項,在甜瓜名人堂中提名24小時播放量超過100萬的TOP30專輯,再由粉絲投票選出TOP10。

此外,"最佳音樂風格獎 "也將重新設立,透過音樂專家評審和粉絲投票,選出對流行文化多樣性做出貢獻的 "最佳歌曲"。

又多個男團快樂獎
感謝在一眾新生代女團中入圍的TWICE,ONCE哭了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞