[KPOP] K-POP 2023討論區 (43)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike
其實團約係唔存在
同sm deal唔掂分成咪各行各路
咁樣講只係同fans講名義上唔解散
不過 點都會團聚合體賺下錢嘅
無理由唔呃團粉錢
LE SSERAFIM x OVERWATCH 2 ✨

🌃 Oct 26 ’Perfect Night’ Music Video
🎮 Nov 1 Exclusive In-Game Event
🎤 Nov 4 BlizzCon Appearance

Yushi bb
會唔會12人重組
平衡宇宙咁
邊個嚟?
Lightsum 幾霉阿大佬
真係天堂同地獄
空降閪必須收皮
平衡宇宙下會十二人登頂
山頂哥繼續燈死
關我撚事?叫隻IZ*ONE第六名努力啲囉屌
KISS OF LIFE
2nd Mini Album [Born to be XX]

Concept Photo : 'Bad' Ver.

🚨 2023. 11. 08 6PM (KST)

VIVIZ The 4th Mini Album
'VERSUS'

Track List

2023. 11. 2. 6PM (KST)
改圖幾靚
十一月十三日!
記住呢一日!
Kpop界嘅大日子
呢團有團飯嘅咩?
無團飯嘅話,組合嘅album就無人買啦
而家仲鬥個人銷量咩
是但啦,次次續約傾唔掂數之前嗰啲cb同solo都求鳩其咁樣
到隔幾年,就會出返嚟變咗時代回憶咁撚樣
最慘係金鍾仁
話下年EXO都有碟出都唔知係咪
不過佢都仲當緊兵
平衡宇宙下全部人都愛上人間月神
山頂哥為左佢返韓國發展
jini EP「An Iron Hand In A Velvet Glove」初動7.8萬枚突破

繼Jisoo、Jihyo、Yena之後,今年的女性solo出道排名第4位和歷代排名第13位。

所屬社ATOC:「Jinny於11日發行的首張EP專輯《An Iron Hand In A Velvet Glove》已售出超過7萬張。感謝大家繼續關注和支持Jini繼續她的個人事業。」

Daddy黨大敗
吳籤為咗佢逃獄
一早被hot girl gigi感化左
唔做犯法野
skr而家坐緊監,點會重組?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞