[KPOP] K-POP 2023討論區 (43)

1001 回覆
1 Like 17 Dislike

Jang Kyujin❤️‍🔥, you grow...

Jiwoo💝勁靚

支持

貓貓Kyujin❤️‍🔥愛我
我愛貓貓❤️‍🔥Kyujin

琴晚發夢,瘋狂。
啲夢又驚又好笑

琴晚好運又比我夢到主角Lily❤️‍🔥 & Haewon + 勁多配角Kpop idols (記得有Blackpink + 好多男女團成員出現)

個夢唔係好記得,最記得係機場運輸帶場景,出現在兩次

第一運輸帶送咗隻鬼落黎,隻鬼追住我,勁撚驚

第二次同Lily❤️‍🔥 & Haewon一齊望住入口,今次帶送咗隻岩岩出世仲濕的牛落黎,好彩

雖然唔記得個故事,但記得有兩次係同Lily❤️‍🔥 & Haewon一齊時,笑醒咗(醒個下仲笑緊),一笑醒一陣又瞓返

我好幸福呀

Lily❤️‍🔥愛我
我愛💝Lily

咁撚霉
解散吧啦

有冇人覺得NewJeans呢個團好快會收皮
https://lih.kg/bDpxRtV
#23 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
今次首歌真係史上最差
Lm

口腫面腫女孩
RM 不可信
不過本身條片都有放咪聲上去

有種感覺以色利今次之後套鐵穹應該會大賣
https://lih.kg/kohEFT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
做咩改名
擔任MC期間所有活動都拿到了一位的NCT廷祐
NCT127+道在廷
2021年
Sticker 2周連續一位
Favorite
2022年
疾馳(2 Baddies)
2023年
Ay-Yo
Perfume
Fact Check
很快就將迎來MC廷祐的末放了,
wuli廷祐兩年多來辛苦啦!
又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞