現代手提遊戲機個方向根本錯哂(包括任天堂)

190 回覆
24 Like 580 Dislike
整到game gear micro咁細
佢果啲叫夜郎自大病,覺得成個世界都要圍住佢轉,無得醫
有無諗過係你本身對NS呢件產品有bias, 而唔係人地點睇你個所謂分析
一件產品成唔成功,銷量已經係一個最重要因素嚟,反映到市場大部分意見點睇呢件貨
市場唔會單一睇重量定尺寸,而係整合晒一系列因素嚟做評價

都證明到你所講咁差嘅因素,佢差嘅程度並無outweigh其他嘅優點,所以先咁賣得
連合 vs 札多 psp 冇出到2
係一大遺憾
少好多機同角色 亦冇seed d 嘅嘢
粒垃圾蘑菇唔平衡
唔講無game其實我覺得PSV先係最平衡
又便攜又好手感又唔重又有性能, 粒蘑菇真心爽
仲係呢個基礎上有埋touch mon
個moon touch 但d game 好多都冇得touch
Advance 個手感正啲 但冇光Mon 輸哂
啲game廠唔整
雖然我對手提機洗唔洗touch mon都有啲保留
不過部機真係手提機需要既野齊晒
我覺得最要整TOUCH 係戰棋類但D GAME 廠又唔整
係, 全世界億億聲計買咗又玩得好開心嘅人都錯曬
得你啱
係, 不過用sp 玩格鬥game 會好痛苦
現代手提遊戲機係比結左婚有家庭的人玩. 唔洗爭電視/拎入房玩. 可以拎出街玩已經變成bonus, 而唔係主要賣點. 所以大部啲都唔怕.
自我安慰得幾好

sd rog 除左大部重

電量都係致命傷

拎出街係為左威俾人睇

btw其實冬天匿埋被竇玩3a可能係唯一優點
現代人已經唔玩手提機,玩都只係玩手機遊戲,再核心啲嘅返屋企玩ps5
以前讀ive,飯堂有一半打緊,真係好撚din
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞